MkForces
тантара пантара
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 19
Колку години имаш ти бе, темната страна со сив дом што ги споредуваш :uvo: ?Dzish напиша:Гласав за Теманта страна ама СИВ ДОМ ЗАКОН! Ги нема нив во анкетата.
Колку години имаш ти бе, темната страна со сив дом што ги споредуваш :uvo: ?Dzish напиша:Гласав за Теманта страна ама СИВ ДОМ ЗАКОН! Ги нема нив во анкетата.
Читај меѓу редој сине, размислувај. Џабе ти објаснувам сигурно нема да ме разбериш. Плиток си.jove_bt напиша:хахаха Чиста околина сложени лирики хахаха доБлЛлооооооооооо
А ако ги слушниш сите други рапер ќе бидиш?ReCoN напиша:oooo море сте ги слушнале само САФ на жељотека и готово рапери станавте.Прво ќе треба да ги слушнете наведените групи па да гласате.
Dobro be decko ti kao RAP slusas? Da slusase ke znaese deka Ago = Temnata Strana Luge AMAN koga ke sfatite deka Temnata Strana ne e GRUPA ?meazza напиша:Јас гласав за Темната страна, според мене најдобри се.
А најдобар поединец дефинитивно е АГО!
jove_bt напиша:eve ti link brate ubavo e so gledam deka se povekje lugje sakaat da slusnat vistinski mak rap a ne komercijala kako ''Vrcak''
http://rapmkd.tk/
jas licno ti gi preporacuvam Ago, Klan Istok, Puka Kozmetika, Edinstvena opcija ovie poslednite tri se od Arena prod. se menuvaat vo sostavot ne gi znaam tocno. Isto me bendisuva i Dzaka i STR2..
p.s daj be kako go vikaat ovaj od STR 2 ne mi tek. sto recitira bez prestan????? peaCEEE....
vidi breej... sea gledaF na ovie prvite stranici i admistratoriVe slusale hc bravo Respekt
------------------------------------------------------------
Imas THC?raperka_4ever напиша:ZIVEAM ZA RAPOT!
Ja iam sve od mak rap!so ve interesira?
moze imas se samo mene ME NEMAS:nenene:raperka_4ever напиша:ZIVEAM ZA RAPOT!
Ja iam sve od mak rap!so ve interesira?
Темната Страна е група. А како што знам јас и Кец е член на Темната Страна.. да Аго ја има основано, и не реков јас дека Аго не е член на Темната Страна само реков дека е најдобар поединец воопшто!girlll напиша:Ako go slusas tie na anketata na pr SPIRT moze da izgubis od intelegencija samo ne da stanes raper uch: Najmnogu ima pridoneseno za MakRap AGO toa e fakt..
Dobro be decko ti kao RAP slusas? Da slusase ke znaese deka Ago = Temnata Strana Luge AMAN koga ke sfatite deka Temnata Strana ne e GRUPA ?