Хари Потер

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.287
harry poter mi e omilena kniga i mislam nikoj u mkd gi nema procitano poise od mene.Steta so ne e izlezena 6 na makedonski zoso ne sakam da gi citam na angliski iako kaj nas prevodot e uzasen.Neli ve nervira koa ke procitate ZMIJOLIK a ne Slitheryn
За ова брате, не верувам, не се фали насекаде, туку прошетај малку повеќе , па ке запознаеш

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
harry poter mi e omilena kniga i mislam nikoj u mkd gi nema procitano poise od mene.Steta so ne e izlezena 6 na makedonski zoso ne sakam da gi citam na angliski iako kaj nas prevodot e uzasen.Neli ve nervira koa ke procitate ZMIJOLIK a ne Slitheryn
И јас баш не верувам еве ти жив доказ...ги имам процитано Бог знае колку пати така да не можеш да кажеш дека ти ги имас најмногу прочитано зашто постојат стотици други во мк што се големи обожаватели на Хари Потер.Како мене да каземе...А инаше ако може да знаеме колку пати ги имаш ти прочитано???

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Еј ми се смачи да ја читам последнава книга савра фатив.Ќе ја оставам н а некое време ЛОл

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
bracedon ni na mrvo placit ni na zivo se smejt ama pred 3 meseci ja procita 7 kniga na angliski poracana od internet i se rasplaka sinkir The end of the world e

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Јок Хари Потер. Не го гледам не го читам.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
bracedon ni na mrvo placit ni na zivo se smejt ama pred 3 meseci ja procita 7 kniga na angliski poracana od internet i se rasplaka sinkir The end of the world e
7мата книга излезе минатиот месец,така да не е можно да ја прочитал пред 3 месеци :smir:
Уствари можно е! Некоја си фејк верзија :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Истата верзија е , проверено :smir:
Eдно е даунлоадирана верзија(може било фејк,може вистина ако викаш проверено....човекот кој ја издадел книгата на интернет останува анонимен)
Друго е порачана од интернет(нешто што не е можно бидејќи местото кое што ја приложило да се порача или продаде пред премиерата на книгата ќе биде тужено бидејќи тоа во никој случај не е дозволено :smir: )

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
ok ne znam koj poeke go procital da ne se tepame ama eve vaka izgleda mojata situacija(belezam sekoj pat ot koa ke procitam)

1 del mi e 11 pati
2 del mi e 10 pati
3 del mi e 7 pati
4 del mi e 6 pati
5 del mi e 6 pati
6 del mi e 3 pati
7 del mi e 3 pati
i vo plan imam da gi preprocituvam site pak i pak i pak...

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Хммм....слична е и мојта ситуација-горе доле....
1 дел - прочитано 11 пати
2 дел - прочитано 11 пати
3 дел - прочитано 8 пати
4 дел - прочитано 8 пати
5 дел - прочитано 6 пати
6 дел - прочитано 5 пати
7 дел - прочитано 4 пати..........
Ама ова не е крајот секогаш кога ќе ми се присака(а тоа е мн. често) повторно си ги препрочитувам!!!!

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Ако уште некој почне да се кара за тоа кој во Мк ги читал највише книгите или набројува кој дел колку пати го читал ќе повратам. Тоа е прво, а второ, не, не сум читала ни еден дел. Не знам зошто ама не ме привлекува баш баш таа книга, а многу ми ја препорачале. Ни филмот нешто не ме направи заразна за Хари, па неам намера да почнувам со книгите.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Мене библиотекарката ќе ме испотепаше оти ги барав книгите:

„Зошто ти е тебе детска литература? Кај да ги барам сега книгите и како да ги пренасочам? “

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Taa biblioterkata sigurno poima nema deka Hari Poter se poveke od detska literatura i deka vo knigite lezat raboti koi ne gi znaat vozrasni luge...i plus knigata e odli4en vlez vo eden drug svet i koga ke vlezes tamu zaboravas barem za mig na site grizi!

Kajgana Shop

На врв Bottom