Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Да ве прашам ова Road House-ов што кажува? :) Гледам многу фалење, ама богами 700 грама плескавица, со 1 тон печурки и 3 кила помфрит сам не би изел ни за 10 години хахах... да ја делиме таа 4ца таман би било? Некој што јадел нека се јави, ми се напраи мераков у 5 сабајле што ми требаше да отворам у темава да буричкам кај што не треба ццц мњам мњам :)
кажува - затворено!

инаку мислам дека во прилеп имаат најдобра скара и сендвичи ..
да седнеш и да се најадеш како човек
а не во скопјево наше јади јади и пак ненајадена .. а квалитет нула
леб од пред 5 дена и третокласно месо (n)
особено седмица .. навистина пропадна(n)
а и вили не е ништо подобро
....според мене....

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
130 денара ејјј???Луѓе пари се тоа???
Ќе направам еден осврт иако може некој ќе каже реклама ама одговорно тврдам дека неам ништо со луѓето таму.
Во седмица сум бил милион пати и хамбургерот е факт дека има само една плескавица (искрено ништо посебно) и компири.Збориме за 130денара дадени од џебот.
За 70 или 80 денара во една друга сендвичара во Кисела вода се вика Каспер што не е извикана како оваа погоре плескавицата мириса на скара,лепчето го потпекуваат на жар со масло и му ставаат вегета (што добива неверојатен вкус) и за компирите и салатите немам зборови.
Се сложувам од погоре наведените и за Вили дека навистина се вкусни (иако рака на срце и кај нив цените се малце поголеми) но пак веќе кога плаќаш скапо сакаш да си задоволен од услугата.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Иако сум од Скопје али кога бев во Прилеп Таков хамбургер нема ни во 7 нит во други за разлика од Прилеп и Скопје хамбургерот во Прилеп е многу повкусен и за разлика од цените е многу подобар ако во Скопје земеш хамбургер од 80 ден и притоа добиеш само плескавица која едвај има 80 гр. и едно лепче кое од вчера во Прилеп имам заприметено дека на хамбургерот лепчето е денешно а плескавица 100 гр. Иако во 7 едноставно бев пред некој ден и за тие пари 130 ден не влегувам повеќе. ТОТАЛНО ПРОМАШУВАЊЕ !!!
Од прилеп да не си? :)

Јади КОМБИНИРАН СО СЛАНИНА, и кажи ми каде има таков вкус на друго место во државава. А за цени, нормално дека не можеш да споредуваш, два различни градови се.

L

.Lost Angel.

Гостин
Не сум од прилеп извини !!! Само си кажав свое мислење.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Те навредив ли? Само прашувам, смајли има на крајот :) Зашто знам многу такви луѓе од други градови, на кои ништо не им е убаво од 7ца САМО ЗАТОА ШТО Е ВО СКОПЈЕ, па да си прашам :) Исто е и со СКОПСКО пиво, не го сакаат затоа што НИВНОТО е поубаво (или поточно, не чини затоа што е скопско)

И пак, без навреда де. :)

G

_Ghost_

Гостин
Грешни споредби правиш. Неможи скара од фаст фуд да споредуваш со скара од кафана. 7ка е фаст фуд и ако ја споредиш со било кој фаст фуд од Прилеп, никој не им е рамен, пошто сите се катастрофа.
Ама во кафаните, скарата е незаменлива и неспоредлива.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.997
Даре, со кое право го нарекуваш ова хамбургер веќе? :D Помија не му е рамна, немам јадено од седмица од фебруари негде и не жалам воопшто.

Лебот сув, желудникот ме боли после хамбургерот од тоа сојата, штедат на кечап и мајонез, уште да ти наплаќаат и за вилушката фали.
--- надополнето: Jun 2, 2011 9:39 PM ---
П.С.

Чисто да ви доловам во Road House каков хамбургер се служи со 700 грама плескавица :D

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.188881404494930.43910.174848379231566
Кај се наоѓа сендвичарава? и колку пари е порцијава?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мандрак мислам имаше пишано, нешто газдата го фатиле будалите, се спречкал со моторџиите и ја затворил, ко за инат демек, така нешто. Само знам дека ептен глупа била причината за затварање :tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Ај бе може како му причукале да ја затвори може така пак ќе ја отвори. Инаку немам јадено таму ама порцииве изгледаат ненормално вкусно.

Он топик-незнам дали комбинираниот со сланина од 7-ца уште "се држи" утре ќе му дадам шанса.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Ај бе може како му причукале да ја затвори може така пак ќе ја отвори. Инаку немам јадено таму ама порцииве изгледаат ненормално вкусно.

Он топик-незнам дали комбинираниот со сланина од 7-ца уште "се држи" утре ќе му дадам шанса.
И јас ке одам утре, додека сум во Македонија да земам еден комбиниран, иначе добар е сеуште.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Јадам сега од дома. Пред 2 дена другар доби грозница или незнам што...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Од прилеп да не си? :)

Јади КОМБИНИРАН СО СЛАНИНА, и кажи ми каде има таков вкус на друго место во државава. А за цени, нормално дека не можеш да споредуваш, два различни градови се.
Коруне тебе ти е феноменален тој комбинираниот, јас кога земав (зашо ти го отекуеш со него секаде :P); изедов до пола и го фрлив. Многу монотон вкус ми имаше, некако тешко за јадење, поготово на потопло време.

True story, се е до вкусовите ваљда. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom