Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Лестер за Фофана од Француска лига дадоа 35 милиони и Сити за Диаз од Португалска лига 70 милиони.
За Кабак макар и да не им се погоди за 20 милиони мислам дека се исплати ризикот.
Ливерпул и претходно имаше интерес за Кабак и имаше шпекулации дека ќе го доведат или зимава или на лето. Го носат на позајмица со ОПЦИЈА да биди откупен на лето, не е задолжителен па ова би му дошло некој вид на пробен период, да видиме дали ќе се снајди во Премиер, како ќе одигра, па доколку не ги задоволи потребите на клубот, нема ниту да биди откупен во јуни.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Лестер за Фофана од Француска лига дадоа 35 милиони и Сити за Диаз од Португалска лига 70 милиони.
За Кабак макар и да не им се погоди за 20 милиони мислам дека се исплати ризикот.

It will be a loan until the summer with an obligation to sign at £25m (€28m). Initial loan fee of around €2.5m.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
It will be a loan until the summer with an obligation to sign at £25m (€28m). Initial loan fee of around €2.5m.
Ок не гледам проблем овде,ќе им се погоди на Ливерпул и ако сакаат ќе го земат.
Мене ме плаши Милан да не се улета да плати иста таква сума за facking Томори на Челзи.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Option, not an obligation.

Да се дополнам, има опција за откуп која е 18 милиони фунти, која со бонуси можи да порасни до 25 милиони.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Мене ме плаши Милан да не се улета да плати иста таква сума за facking Томори на Челзи.

Незнам што покажал Кабак у животов освен 6 месеца беда и очај и примање по 5-6 комада и дома и гости па за него да не биле многу а за Томори да биле многу?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Сладоледџија ај кажи му како е правилно.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.971
Поени од реакции
8.196
Klopp: Edwards, can we buy Upamecano?
Edwards: no Klopp, we have Upamecano at home!
Upamecano at home:
1612228090614.png

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Klopp: Edwards, can we buy Upamecano?
Edwards: no Klopp, we have Upamecano at home!
Upamecano at home:
Прегледај го приврзокот 282143
Знам дека се зезаш ама и хајпот за Упамекано може да спласне одеднаш. Кој гарантира дека ќе се покаже подобро од Кабак? Рашфорд го растури од дриблање Упамекано, да играше во голем клуб уште ќе имаше мемиња за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom