Фудбалски/трансфер дискусии

M

Macedon1um

Гостин
Кај Тотенхем Кејн ќе се врати за неколку недели, плус го имаат Винициус и Бергвијн кој игра како напаѓач така да не верувам да прават трошок плус
Евертон може немаат замена за Калверт иако не се моментално топ6

Член од
5 март 2018
Мислења
17.159
Поени од реакции
19.558
Кај Тотенхем Кејн ќе се врати за неколку недели, плус го имаат Винициус и Бергвијн кој игра како напаѓач така да не верувам да прават трошок плус
Евертон може немаат замена за Калверт иако не се моментално топ6
Не го сфаќајте ова топ 6 буквално, гледам исто бодови имаат Евертон со тие над нив.
Инаку Бергвијн и Винициус не се класични напаѓачи. Им фали 9-ка.
Диего е мртов веќе ама шо знам за без пари ќе им се најди.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ништо од ЧајетаЦар, еве го овој што беше пред година/две актуелен.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Незнам што гледаат во овој Кабак, Милан беше и на лето уште заинтересиран и гледав неколку утакмице жив очај беше.
Додуша цел Шалке беше ама типов ни малце не ми личи на играч што вреди 25мил колку што бара Шалке за него

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ако му ја средат дисциплината ќе биде одличен во Ливерпул.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
И мене не ми е јасно зошто се запнати по овој. Доаѓа од екипа која има најмногу гола примено во топ5 лигите и се убедливо последно место.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
И мене не ми е јасно зошто се запнати по овој. Доаѓа од екипа која има најмногу гола примено во топ5 лигите и се убедливо последно место.
Па во Шалке не игра само тој играат уште 20 други фудбалери виновни за формата на клубот :pos:
Како што прочитав 1,5 милиони Евра за позајмица со опција од 20 милиони Евра на лето.
За вакви пари незнам кој би земале.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Пиша и @Saasko , милион ипол сега со опција за откуп околу 20м летоска.
Бен Дејвис е земен за 0.5м сега, со босуси би можел да стигне околу 2м (има ставено бонус во случај на настап за Англија :D )

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Ваљда ќе му дојди добро ваков потег во обидот да се вклопи во Премиерлига.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.971
Поени од реакции
8.196
Па во Шалке не игра само тој играат уште 20 други фудбалери виновни за формата на клубот :pos:
Како што прочитав 1,5 милиони Евра за позајмица со опција од 20 милиони Евра на лето.
За вакви пари незнам кој би земале.
Матип и Гомез, еден натпревар играш, пет паузираш.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Лестер за Фофана од Француска лига дадоа 35 милиони и Сити за Диаз од Португалска лига 70 милиони.
За Кабак макар и да не им се погоди за 20 милиони мислам дека се исплати ризикот.

Kajgana Shop

На врв Bottom