- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.124
- Поени од реакции
- 19.526
Го мислиСериозно го мислиш ова?![]()
Го мислиСериозно го мислиш ова?![]()
Има добри утакмици Окс, можеби не за платените пари али не е до толку страшен. Кеита пример ова ќе му биде трета сезона и уште го чекаме да мрдне. Дали парите беа реални за Окс, можеби не ама не можеше да се земе за нешто драстично помалку. Сега баш гуглав (зошто искрено не ми текнуваше) и на трансфермаркт пишува 38м евра, што ваљда реална за него (години, квалитет, хоумгроун, искуство) би било 30тина. Не можеш под тоа.Сеуште не ми е јасно како извадиме по 40м за Чемберлејн и Ивоби
Друже Кристијан Роналдо е најдобриот играч во историјата на Реал Мадрид, ти не си го стаил ни у конкуренција како најдобар во поновата ера.штета што се повредите, инаку после Феноменот и Зидан можеби и најдобриот играч кој заиграл за Реал од поновава ера
Очигледно трола...чоекот пишеше дека Мариано Диаз е на ниво на Суарез...неможи да е сериозенДруже Кристијан Роналдо е најдобриот играч во историјата на Реал Мадрид, ти не си го стаил ни у конкуренција како најдобар во поновата ера.
БЕЈЛ![]()
Не верувам дека трола. Знам уште одамна не го сака Роналдо, педер го вика, 5 години му трае муабетов за Бејл ако не и поише.Очигледно трола...чоекот пишеше дека Мариано Диаз е на ниво на Суарез...неможи да е сериозен
Изгледа нема, ќе остане во ФК Излог за да се носите равноправно со Баерн.Happy Sancho Day! Ќе го биде ли трансферот после викендечкиве резултати?
Тријат раце Wolves
Лани беше далеку поверодостоен со екслузивни вести, сезонава е сведен на преписиМоже е време да си напраам и јас твитер профил и да се праам новинар.
За Дибала може и имало интерес, за овој далеку од тоа. Ко прво секнаа со пари за годинава Тотнем и за трансфери и плати при оваа криза, друго сега го земаа Бејл за на таа страна, Моура бекап.Ова со Лингард за 27 милиони фунти ми е ко со Дибала лани. Too good to be true.
Да не дојдеше Артета во Арсенал, ќе го купеа они, вака останува да му дадат косилката на ОТ!Ова со Лингард за 27 милиони фунти ми е ко со Дибала лани. Too good to be true.