Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеуште не ми е јасно како извадиме по 40м за Чемберлејн и Ивоби :unsure:
Има добри утакмици Окс, можеби не за платените пари али не е до толку страшен. Кеита пример ова ќе му биде трета сезона и уште го чекаме да мрдне. Дали парите беа реални за Окс, можеби не ама не можеше да се земе за нешто драстично помалку. Сега баш гуглав (зошто искрено не ми текнуваше) и на трансфермаркт пишува 38м евра, што ваљда реална за него (години, квалитет, хоумгроун, искуство) би било 30тина. Не можеш под тоа.

Иначе, ич не сакам да си оди, ептен го сакам ко играч.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
штета што се повредите, инаку после Феноменот и Зидан можеби и најдобриот играч кој заиграл за Реал од поновава ера
Друже Кристијан Роналдо е најдобриот играч во историјата на Реал Мадрид, ти не си го стаил ни у конкуренција како најдобар во поновата ера.

БЕЈЛ :vozbud:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Друже Кристијан Роналдо е најдобриот играч во историјата на Реал Мадрид, ти не си го стаил ни у конкуренција како најдобар во поновата ера.

БЕЈЛ :vozbud:
Очигледно трола...чоекот пишеше дека Мариано Диаз е на ниво на Суарез...неможи да е сериозен

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Очигледно трола...чоекот пишеше дека Мариано Диаз е на ниво на Суарез...неможи да е сериозен
Не верувам дека трола. Знам уште одамна не го сака Роналдо, педер го вика, 5 години му трае муабетов за Бејл ако не и поише.

Свака част ако трола.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
По трансфериве се гледа каде лежи парата, иако повеќето се платени трампи ради ФФП, ама испадна дека англичаниве имаат многу за пеглање. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За овој Тим Спирс прв пат слушам, глеам дека работи за Атлетик и дека ги покрива Вулвс.
Иначе, не знам дали е попаметно одма а помалку пари или повеќе пари на подолго исплаќање.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Може е време да си напраам и јас твитер профил и да се праам новинар.

Лани беше далеку поверодостоен со екслузивни вести, сезонава е сведен на преписи :D

:ROFLMAO:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548
Ова со Лингард за 27 милиони фунти ми е ко со Дибала лани. Too good to be true.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315
Ова со Лингард за 27 милиони фунти ми е ко со Дибала лани. Too good to be true.
За Дибала може и имало интерес, за овој далеку од тоа. Ко прво секнаа со пари за годинава Тотнем и за трансфери и плати при оваа криза, друго сега го земаа Бејл за на таа страна, Моура бекап.
Ако нешто евентуално докупат или на позајмица земат, прво ќе треба да продадат нешто, а и Мурињо рече дека по шпиц би иделе ко што знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom