H
HoT _iCe
Гостин
Да не се лжемо едина работа зашто ме цитираш е што Арсенал га стављам пред Јунајтед. А искрено, кој кур е Јунајтед.Реално, ама мислам дека ги потценуваш Челзи, ќе бидат шампиони.
Да не се лжемо едина работа зашто ме цитираш е што Арсенал га стављам пред Јунајтед. А искрено, кој кур е Јунајтед.Реално, ама мислам дека ги потценуваш Челзи, ќе бидат шампиони.
Искрено, кој кур е Челзи? Ти понудив еднаш да се кладиме по пари кој ќе биде погоре, избега како знаеш што.Да не се лжемо едина работа зашто ме цитираш е што Арсенал га стављам пред Јунајтед. А искрено, кој кур е Јунајтед.
Да се парафразирам, небитан си како лански снег и не ме замарај.Искрено, кој кур е Челзи? Ти понудив еднаш да се кладиме по пари кој ќе биде погоре, избега како знаеш што.
Колку оригинална реплика, посебно споредбата ко лански снег. Да ми речеше небитен си ко Лофтус Чик многу појако ќе беше.Да се парафразирам, небитан си како лански снег и не ме замарај.
Брустер ќе биде подобар.Жота официјално во клубот на народот, сеа ќе продадеме младинец и ќе ги извадиме парите.
Не сака да чека.Брустер ќе биде подобар.
Ама ќе го дадат на тим кај што ќе се бори за минутажа. Наместо на тим каде што ќе има сигурнаНе сака да чека.
Ќе го дадат со бај бек опција (така се збори).
Нема да го дадат на позајмица, продажба ќе виде ваљда и се глеа кој ќе прифати бај бек. Иначе, ваљда Шефилд се најзагреани и мислам дека ќе игра таму, ќе добие минути.Ама ќе го дадат на тим кај што ќе се бори за минутажа. Наместо на тим каде што ќе има сигурна
Од тоа што го гледав лани ми остави добар впечаток играчот. Немаше да ме изненади ако му ја земеше позицијата на Ориги.
Позајмица или максимум продажба со бај бек. Ако се ослободат скроз од него мислам дека ќе биде голема грешка за Ливерпул.
Не сфаќам зашто му збори на шпански, кога ништо не разбира.Бејл 9 дрес земал, Регулион 3 https://twitter.com/deadlinedaylive/status/1307360493460389891?s=21
Крајов Само очекував да му каже: „ола амиго, кам ту Спарс бам бам бам“