Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Очигледно.Се откажаа од Кулибали, па затоа го купуваат дефанзивецов од Севиља?
Очигледно.Се откажаа од Кулибали, па затоа го купуваат дефанзивецов од Севиља?
Откажувањето од тој неписмениот им е најдобра работа што ја имаат направено за одбраната сите години наназад. Уште тој циркузант им фалеше назад. Кунде го имам гледано неколку утакмици, не доволно, но одигра за десетка на сите, голем потенцијал.Се откажаа од Кулибали, па затоа го купуваат дефанзивецов од Севиља?
Шо не го зеде Барса?Кунде го имам гледано неколку утакмици, не доволно, но одигра за десетка на сите, голем потенцијал.
Па ве одраа реално. Требаше нели без пари, па 500к. На крај милион си земаа.Бреј 1 милион![]()
Фино тоа, туку за да почне сега доминацијата, прво треба Тотенхем да игра воопшто во тоа натпреварување.За Бејл само ова ке кажам, од кога дојде во реал почна доминацијата во Лигата на Шампионите.![]()
Абе доминација на реал, не ме тролај сега па ти, не сум до толку глуп.Фино тоа, туку за да почне сега доминацијата, прво треба Тотенхем да игра воопшто во тоа натпреварување.
Се повредил кога играл за Велс, се очекува од средина на Октомври да почнеАбе доминација на реал, не ме тролај сега па ти, не сум до толку глуп.![]()
Сериозно го мислиш ова?штета што се повредите, инаку после Феноменот и Зидан можеби и најдобриот играч кој заиграл за Реал од поновава ера