Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.688
Поени од реакции
8.323
Ама те гледам од вчера, некако те погоди ептен трансфер летото на Челзи. Остани дома и не листај интернет, може и голман деновиве нов да начекаш.
Нее бе напротив! Мило ми е Лампард да успее, единствено поради него и го подржувам Челзи во ова пазарење. Е сега ќе признаеш, се однесувате како жена што му ја украла кредитната на мажот :D ама бар ќе биде интересно наредната сезона во ПЛ;)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Нее бе напротив! Мило ми е Лампард да успее, единствено поради него и го подржувам Челзи во ова пазарење. Е сега ќе признаеш, се однесувате како жена што му ја украла кредитната на мажот :D ама бар ќе биде интересно наредната сезона во ПЛ;)
Не знам дали ти текнува, пред да го назначиме Конте, имаше муабет за Пеп во Челзи. Роман разговарал со него и Гвардиола му го рекол следново: ,,На Челзи му требаат 10 нови играчи. Обезбеди ми ги, седнувам на клупа".

Челзи до денес, никогаш не ги обезбеди ,,тие 10 играчи". Никогаш не ја изведе транзицијата по 2012. Или купуваше малку, или импровизираше, или купуваше лошо, или не купуваше.
Сега се насобра. Тимот чкрипеше на бајги позиции.

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Не знам зошто некого би го погодило купувањето на Челзи,напротив тоа би требало да е стимул и за другите да купат нешто па би требало да им се радуваме :)
Ако не пазари Јунајтед или ако ги прошиша Челзи ќе биде најмалку виновен. Всушноост купувањево на Челзи не е атак на Јунајтед туку на тие погоре. Интересно ќе е ако ги вклопи добро новиве Лампард колку само ќе им фали еден Мегваер во тој атак...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бриииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииијјјјјј

Мац ваљда има стаено safety lock после вакви реплики, форумот нема да му дава да се логира пола година после ова хахаахха

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Се појачаа Челзи, во двомеч 5 гола ќе примат наместо 7 :(

Kajgana Shop

На врв Bottom