Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не дека не се забележува, искрено. :icon_lol:
Ти имам кажано дека не се сите видовити како тебе. Или барем проникливи, да не одиме во областа на екстрасензорната перцепција.

M

Mayavin

Гостин
@Vladimir1984 ја пријател не видов никој тука од фан клуб Барса да провоцира и да треска глупости за Јунајтед и да спама 3-4 страни и да иницира безвезе препукувања. Едно е да те нервира член што не ти се допаѓаат неговите мислења, ете најде решение, стави го на игнор ама ти текнува, намали со провокации стај некоја трансфер шпекулација да видиме што се дешава во твојот клуб.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
@Vladimir1984 ја пријател не видов никој тука од фан клуб Барса да провоцира и да треска глупости за Јунајтед и да спама 3-4 страни и да иницира безвезе препукувања. Едно е да те нервира член што не ти се допаѓаат неговите мислења, ете најде решение, стави го на игнор ама ти текнува, намали со провокации стај некоја трансфер шпекулација да видиме што се дешава во твојот клуб.
Ако се враќаме на решението со опцијата игнор, тогаш и за тебе важи истото, стави ме на игнор ако не ти допаѓаат моите постови и свршена работа. Мене ми е на пример провокација ако некој напише дека Фирпо вреди 41 милион, секој има своја дефиниција за провокација.

M

Mayavin

Гостин
Ако се враќаме на решението со опцијата игнор, тогаш и за тебе важи истото, стави ме на игнор ако не ти допаѓаат моите постови и свршена работа. Мене ми е на пример провокација ако некој напише дека Фирпо вреди 41 милион, секој има своја дефиниција за провокација.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Океј брату, да си ми жив и здрав јас пробав, и искрено незнам што очекував да решам. Од мене толку.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Океј брату, да си ми жив и здрав јас пробав, и искрено незнам што очекував да решам. Од мене толку.
Па и од мене, биди поздравен. Е да, гледам дека Барса понудила 65 милиони плус Видал за Лаутаро.

Ако сакаш да ми објасниш, бидејќи навистина не разбирам, каква е разликата помеѓу 65 милиони за Лаутаро, и 65 милиони плус Видал за Лаутаро?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Дај бе изгубетте се во Дм расправајте се не ја потете темата со глупости. Ко децана од градинка сте.
Добро чичко, извини. Штета би било да пропуштиш некоја шпекулација за трансфер во Милан на некој играч од 2 милиони евра на 18 рати. Или не дај Боже да не видиш дека Бакајоко го потпишале.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Добро чичко, извини. Штета би било да пропуштиш некоја шпекулација за трансфер во Милан на некој играч од 2 милиони евра на 18 рати. Или не дај Боже да не видиш дека Бакајоко го потпишале.
Чекам да видам играчот Јунајтед што ќе го потпише што ќе ги крене на исто ниво со Сити и Ливерпул. Пошто прочитав еден играч им фали само да ги стигнат.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109

Шефилд Јунајтед се засили со Max Lowe и Jayden Bogle од Дерби Каунти кои треба да им помогнат во долгата борба за опстанок во Премиер лигата.
Шефилд ќе бидат во горниот дел на табелата.

Само ги засилија позициите, замена лев и десен бек за Балдок и Стивенс, минатата сезона на одреден период пропаднаа кога им се повредија бековите.

За Џејден Богл имам читано дека се работи за добар играч со напаѓачки карактеристики, слаб во дефанзива, таман да го опраи Вајлдер.

Заврши делумната независност на Вулфси, Мендеш почна играчки да си прави со клубот и да го користи како перална за пари...
Дохерти продаден за смешна сума, Џони повреден цела сезона, Винагре им беше единствен добар бек, 21година, со преостанат 3/4годишен договор ...

[Luis Coelho] Rúben Vinagre close to joining FC Porto! The transfer will be around 10M!

Некое старче од Лион ќе го замени ...

Борнмут тешко да се вратат во ПЛ во блиска иднина, распарчија ги.

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Чекам да видам играчот Јунајтед што ќе го потпише што ќе ги крене на исто ниво со Сити и Ливерпул. Пошто прочитав еден играч им фали само да ги стигнат.
Ако си само заради тоа на темата, не си го губи времето џабе, јас ќе ти пишам ПП кога ќе се случи тоа. Оди сега и live long and prosper.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Ако Винагре оди во Порто, може да има вистина овој Телеш да им бега. Го поврзуваа португалскиве медиуми со нас, ама немам верба во нив.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.454
Поени од реакции
7.752
Ако Винагре оди во Порто, може да има вистина овој Телеш да им бега. Го поврзуваа португалскиве медиуми со нас, ама немам верба во нив.
Еее на кое дереџе падна Манчестер да се радуваат дека се поврзани со играч кој не можеше да му фати место на Нагатомо... 4 во ротација кај Интер.

@Vladimir1984 на апаратима, море на респиратор... Боље корона него ова да го удри...

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Според ова размена Винагре/Телеш
Сомнителен извор, големи шанси да си измислува

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шефилд ќе бидат во горниот дел на табелата.

Само ги засилија позициите, замена лев и десен бек за Балдок и Стивенс, минатата сезона на одреден период пропаднаа кога им се повредија бековите.

За Џејден Богл имам читано дека се работи за добар играч со напаѓачки карактеристики, слаб во дефанзива, таман да го опраи Вајлдер.

Заврши делумната независност на Вулфси, Мендеш почна играчки да си прави со клубот и да го користи како перална за пари...
Дохерти продаден за смешна сума, Џони повреден цела сезона, Винагре им беше единствен добар бек, 21година, со преостанат 3/4годишен договор ...

[Luis Coelho] Rúben Vinagre close to joining FC Porto! The transfer will be around 10M!

Некое старче од Лион ќе го замени ...

Борнмут тешко да се вратат во ПЛ во блиска иднина, распарчија ги.
Да ама може и да заработат x 10 на Невеш, Хименез, Јота, Траоре и останати кои ги купија за кикирики. Да си признаеме, да не беше Мендеш вакви играчи немаше ни на Менаџер играна да играат во Волвс, па и да останат толку сезони :D ќе им најде други клиенти, ќе ги покрие.

Kajgana Shop

На врв Bottom