Фудбалски/трансфер дискусии

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.947
Да ама може и да заработат x 10 на Невеш, Хименез, Јота, Траоре и останати кои ги купија за кикирики. Да си признаеме, да не беше Мендеш вакви играчи немаше ни на Менаџер играна да играат во Волвс, па и да останат толку сезони :D ќе им најде други клиенти, ќе ги покрие.
Нека му скочи Мендеш на Моу со "повикај пријател" како за Дохерти нека даде 2-3 од оние кои ги пиша горе. (Не мора Хименез го имаме Кејн бухахахаха).

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ја се кладам дека за неколку сезони ќе го видиме Волфс под стечај. Ќе испромовираат неколку играчи, ќе исперат пари, Мендес ќе лапне милиони и ќе си заминат, а послем Волфс нека се справува со високи плати и долгови.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.145
Поени од реакции
19.542
Ја се кладам дека за неколку сезони ќе го видиме Волфс под стечај. Ќе испромовираат неколку играчи, ќе исперат пари, Мендес ќе лапне милиони и ќе си заминат, а послем Волфс нека се справува со високи плати и долгови.
Нешто слично со Малага се деси

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Ако се враќаме на решението со опцијата игнор, тогаш и за тебе важи истото, стави ме на игнор ако не ти допаѓаат моите постови и свршена работа. Мене ми е на пример провокација ако некој напише дека Фирпо вреди 41 милион, секој има своја дефиниција за провокација.
:neetaka:

Последно уредено:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
ПЛ фан бојЗ, го има некој гледано Макс Аронс, десното бекче од Норич? Се спомнува за во Баерн веќе почесто...

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.688
Поени од реакции
8.326
ПЛ фан бојЗ, го има некој гледано Макс Аронс, десното бекче од Норич? Се спомнува за во Баерн веќе почесто...
Норич играше супер на почетокот, па и после беше добар ама тенки беа со составот. Дечково е ок ама тешко е да се даде оценка од 2 3 утакмици. Мене ми остави добар впечаток, мислев дека е холанѓанец поради двете а во презимето. Ќе го биде во бундес лига сигурно.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Мене ме интересира, дали вакви работи ги запишуваш во некое тефтерче па ги проверуваш од време на време ако можеш нешто да употребиш? Да речеме после 2-3 години на пример?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Мене ме интересира, дали вакви работи ги запишуваш во некое тефтерче па ги проверуваш од време на време ако можеш нешто да употребиш? Да речеме после 2-3 години на пример?
Повеќето ги памтам, а ако памтиш се наоѓа за 4-5 секунди. Некогаш случајно ќе завршиш на некоја страна од пред 2-3 години и ќе видиш. А доста луѓе користат и букмаркс, ама не правам така.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.172
Па не гледам што погрешно напишал. Вреди ли 50м Аке? Платени ли се толку за него? Не. И ова сега што го плати Сити е повеќе од што треба само затоа што им се рачуна ко хоумгроун ако не се лажам.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па не гледам што погрешно напишал. Вреди ли 50м Аке? Платени ли се толку за него? Не. И ова сега што го плати Сити е повеќе од што треба само затоа што им се рачуна ко хоумгроун ако не се лажам.
Беше продаден за 41 милион фунти само затоа што Борнмут испаднаа, со што паѓа цената. Вреди бар 50 на денешниов пазар. Лани на Сити им бараа 75.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Аке добриот според Донев.
Ван Дајк најјакиот според цел свет.
Барела слабиот според тие за Манчестер што се.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

150 михихихихихихихилионските

Kajgana Shop

На врв Bottom