Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Џабе ти што би барал, спрема севселенските експерти во фан клуб Барселона ќе го купат играчот за 20-25 милини евра. Од друга страна мислат дека Фирпо вреди 41 милион, така да нивната релевантност е под мал знак прашалник.
Хљхахаха

Сега како што се во нок даун, би ги цедел, 50м и играч, гз да не знаат кај им е. Може и младинци, онака потценувачки за да бидат посрамотени.

Заслужуваат за Суарез, Кутињо, Дембеле, Гризман, Фабрегас и ваљда има уште некој што не ми текнува, играчи за кои што на трансфер пазарот играле подмолно и да ми извини ЛГБТ заедницата, педерски.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Да да ама он праша дали има нешто до сега а Пирс, Реди, Баском не пренеле ништо.

Каталонскиве новинари се ултра клик бејт, исто беше и со Кутињо на лето кога умараа дека ќе дојде, договориле бла бла и тука цел фан клуб на Барса ме умараше дека ми било криво и не сакам да прифатам дека ќе си оди.

Иначе, многу ќе се напнам Џини ако го продадат. Играчот едноставно не губи топка во средина ама ако он запне, би им барал некои 50м од курч.
Па добро, ваљда им е подобро ова лето да се заработи нешто, отколку следното да си оди како слободен, а може да останат и без Тиаго ако не го земат летово, па така следното лето ќе треба да бараат сосем друг играч. Мислам дека ако го земете Тиаго за 30, истата сума би ја добиле од Барса за Вајналдум.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па добро, ваљда им е подобро ова лето да се заработи нешто, отколку следното да си оди како слободен, а може да останат и без Тиаго ако не го земат летово, па така следното лето ќе треба да бараат сосем друг играч. Мислам дека ако го земете Тиаго за 30, истата сума би ја добиле од Барса за Вајналдум.
Тоа е само мислење за да се оправда можниот трансфер на Џини во Барса.

Ливерпул Лалана и Емре ги пушти на фри, не е дека се нема случено тоа во минатото.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Тоа е само мислење за да се оправда можниот трансфер на Џини во Барса.

Ливерпул Лалана и Емре ги пушти на фри, не е дека се нема случено тоа во минатото.
Мислиш Ливерпул би сакал да се отараси од Вајналдум дури и да имаше повеќе години од договорот останато?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.224
Поени од реакции
18.362
Ако видиш подобро, првата реченица ми е во прашална форма и тоа значи дека не сум сигурен за одењето и барам потврда од овде, дали има порелевантен извор. Мене ми излезе некаде, ама пред се' се базирам на тоа што Конте остана.

Познавајќи го, играчите кои не му се по ќеиф ги продава, без разлика што фановите, управата или некој друг мисли за тоа.

Флоп мислам повеќе на Ериксен како фудбалер, не како фудбалер на Интер. Тешка фама се креваше за него.

И мислам дека @Peja989 најчесто кажува за овој феномен на форумот, кога ќе споменеш нешто, одма се наоѓаат луѓе бегаат од темата и почнуваат да толкуваат се, само не тоа за што е начнато.

Сепак, мора да ги разбереме, испуштија златна шанса изминатата сезона, годинава ќе мора да ја гледааат 10тата по ред :(

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сепак, мора да ги разбереме, испуштија златна шанса изминатата сезона, годинава ќе мора да ја гледааат 10тата по ред :(
Богами, со Суарез не ви гине титула оваа година.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.224
Поени од реакции
18.362
Отворен сум за кладби, гледам многу скептици :tvg:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Отворен сум за кладби, гледам многу скептици :tvg:
Да почекаме крајот на преодниот рок, па ќе се кладиме. Ако Јувентус одтане на овој играчки кадар, плус Суарез :pos:, јас ќе ти се кладам. Најсериозно. Мизерна е екипата на Јуве моментално, како на некој просечен премиерлигаш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислиш Ливерпул би сакал да се отараси од Вајналдум дури и да имаше повеќе години од договорот останато?
Мислам дека Ливерпул воопшто не сака да се "отараси" од Џини. Ливерпул сака да се отараси (пример) од Кариус.

Џини е играч кој е класа на терен во формацијата и начинот на кој што игра Ливерпул. Дали истата класа би ја прикажал и во Барса е прашање. Исто, битно е да се напомене дека гази и за Холандија, доминита на терен.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
- The reliable Dutch @telegraaf reports it too now, Ronald Koeman's objective is clear: he wants to sign Georgino Wijnaldum.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пред некој ден пишував на темава на форум, не знам кој ме праша.
Единствен проблем или пречка, како сакате за непродолжување на договорот е должината на истиот.
Мислам дека му е понуден 3 (ваљда, две години со можност на продолжување на уште една).

Сега, со оглед на тоа што Тиаго е на иста возраст, доколку би го потпишале, не знам колкав договор него би му понудиле.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Да почекаме крајот на преодниот рок, па ќе се кладиме. Ако Јувентус одтане на овој играчки кадар, плус Суарез :pos:, јас ќе ти се кладам. Најсериозно. Мизерна е екипата на Јуве моментално, како на некој просечен премиерлигаш.
Изгледа на flashslcore.com пратиш фудбал. а да мојт и некој комплекс да имаш од јуве.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Јунајтед значи не е само мамка за Ливерпул да загризе туку стварно имало интерес. Сега после Бек не ми се верува да одат и по Тиаго, али сепак добро предупредување за Клоповци.

Kajgana Shop

На врв Bottom