Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сеа 3ца ќе ви требаат за да се умешате меѓу нив или останува Санчо плус 1? :smirce:
Ако дојде Меси Во Сити и на Ливерпул ќе им требаат Санчо + неколкумина за титула. Има Сити со Меси да ги пердаши малите екипи без никаков проблем, по 5 ќе им дава на редовна основа.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
Али рака на срце би сакал да ги видам Ромелу и Меси, едниот ко да игра со Тимберленд чизми и фармерки, другиот од топка не се дели.Па уште Меси коа ќе треба да трча, покрива назад и да му мести центаршутеви на Лукаку папапапа.

ПС: Успеа Ериксен да набаци корнер што е подалеку од прва статива? За соиграч дали погодил не прашувам, сосема друга тема е тоа.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Breaking | AS Monaco have rejected a €25m offer from Manchester United for defender Benoît Badiashile - Niko Kovac has told his board that he wants to keep the Frenchman & that they should reject all bids for him, according to RMC.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.515
Поени од реакции
18.781
Коски се тресат, цела тоалетна хартија во Шпанија нема да им биди доста на навивачите на Барселона а немаат залихи и тие све кренаа по маркети со короната :D
Јас на почеток уште кога излегоја шпекулации викав Сити тука ме напраја будала, замислете ги со Де Брујне заедно на терен бе, 150 гола ќе му сервира морковот на тацна :place:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Коски се тресат, цела тоалетна хартија во Шпанија нема да им биди доста на навивачите на Барселона а немаат залихи и тие све кренаа по маркети со короната :D
Јас на почеток уште кога излегоја шпекулации викав Сити тука ме напраја будала, замислете ги со Де Брујне заедно на терен бе, 150 гола ќе му сервира морковот на тацна :place:
Бреј кога ќе ве лупниме следна сезона има 6900 пати да ти го цитирам мислењево :lolzz:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.515
Поени од реакции
18.781
Бреј кога ќе ве лупниме следна сезона има 6900 пати да ти го цитирам мислењево :lolzz:
Шо има врска ова со тоа ако не лупните. Признај дека не можеше око да склопиш синоќа кога излегоја информациите дека бега кепецот :sneaky:
Остај ти позитивни работи :)
Вака те замислувам tenor (1).gif

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Шо има врска ова со тоа ако не лупните. Признај дека не можеше око да склопиш синоќа кога излегоја информациите дека бега кепецот :sneaky:
Остај ти позитивни работи :)
Вака те замислувам Прегледај го приврзокот 263909
Јас бев да замине пред да го објави тоа, ти ми викаш не сум спиел заради него :icon_lol: со тоа што бара фри да си оди ми оди на нерви, мора да се наплати или да седи на трибини во спротивно:toe:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Јас бев да замине пред да го објави тоа, ти ми викаш не сум спиел заради него :icon_lol: со тоа што бара фри да си оди ми оди на нерви, мора да се наплати или да седи на трибини во спротивно:toe:
Не правиме муабет за кловнот Пике или спориот Бускетс него збориме за едниот од двајцата гоат во фудбалот - МЕСИ, знаеш кога ќе седи он на трибини, така?

Kajgana Shop

На врв Bottom