Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа 3ца ќе ви требаат за да се умешате меѓу нив или останува Санчо плус 1? :smirce:

Ако дојде Меси Во Сити и на Ливерпул ќе им требаат Санчо + неколкумина за титула. Има Сити со Меси да ги пердаши малите екипи без никаков проблем, по 5 ќе им дава на редовна основа.

Али рака на срце би сакал да ги видам Ромелу и Меси, едниот ко да игра со Тимберленд чизми и фармерки, другиот од топка не се дели.Па уште Меси коа ќе треба да трча, покрива назад и да му мести центаршутеви на Лукаку папапапа.

ПС: Успеа Ериксен да набаци корнер што е подалеку од прва статива? За соиграч дали погодил не прашувам, сосема друга тема е тоа.

Breaking | AS Monaco have rejected a €25m offer from Manchester United for defender Benoît Badiashile - Niko Kovac has told his board that he wants to keep the Frenchman & that they should reject all bids for him, according to RMC.

Коски се тресат, цела тоалетна хартија во Шпанија нема да им биди доста на навивачите на Барселона а немаат залихи и тие све кренаа по маркети со короната :D
Јас на почеток уште кога излегоја шпекулации викав Сити тука ме напраја будала, замислете ги со Де Брујне заедно на терен бе, 150 гола ќе му сервира морковот на тацна :place:

Коски се тресат, цела тоалетна хартија во Шпанија нема да им биди доста на навивачите на Барселона а немаат залихи и тие све кренаа по маркети со короната :D
Јас на почеток уште кога излегоја шпекулации викав Сити тука ме напраја будала, замислете ги со Де Брујне заедно на терен бе, 150 гола ќе му сервира морковот на тацна :place:
Бреј кога ќе ве лупниме следна сезона има 6900 пати да ти го цитирам мислењево :lolzz:

Бреј кога ќе ве лупниме следна сезона има 6900 пати да ти го цитирам мислењево :lolzz:
Шо има врска ова со тоа ако не лупните. Признај дека не можеше око да склопиш синоќа кога излегоја информациите дека бега кепецот :sneaky:
Остај ти позитивни работи :)
Вака те замислувам tenor (1).gif

Шо има врска ова со тоа ако не лупните. Признај дека не можеше око да склопиш синоќа кога излегоја информациите дека бега кепецот :sneaky:
Остај ти позитивни работи :)
Вака те замислувам Прегледај го приврзокот 263909
Јас бев да замине пред да го објави тоа, ти ми викаш не сум спиел заради него :icon_lol: со тоа што бара фри да си оди ми оди на нерви, мора да се наплати или да седи на трибини во спротивно:toe:

Јас бев да замине пред да го објави тоа, ти ми викаш не сум спиел заради него :icon_lol: со тоа што бара фри да си оди ми оди на нерви, мора да се наплати или да седи на трибини во спротивно:toe:
Не правиме муабет за кловнот Пике или спориот Бускетс него збориме за едниот од двајцата гоат во фудбалот - МЕСИ, знаеш кога ќе седи он на трибини, така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom