Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
16.505
Поени од реакции
18.763
I vo Francija, na Bordo vs Nant imase publika, na rastojanie.
Во Франција имаше и на финалето од купот, ама ептен малку.
Најверојатно сегде така ќе почнат, со намален капацитет на стадиони, а и не гледам поента концерти да се одржуваат а на стадиони да нема ич публика.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.098
Поени од реакции
25.132
Ама со Тирни браќава, небаре Ешли Кол. :pos:
Смеј се колку сакаш ама Тирни е ѕвер од играч, штета што сезонава го заредија премногу повреди.
Далеку подобар од секоја можна опција која ја има Челзи на таа позиција, се надевам дека сезонава ќе го заобиколат повредите и ќе може да си го исполни потенцијалот кој го има.
Последните натпревари искина и ги заслужува сите можни пофалби. Има се што треба да поседува еден модерен бек.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Не ги изигра Тирни 90% од малкуте натпревари во одбрана со тројца?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Смеј се колку сакаш ама Тирни е ѕвер од играч, штета што сезонава го заредија премногу повреди.
Далеку подобар од секоја можна опција која ја има Челзи на таа позиција, се надевам дека сезонава ќе го заобиколат повредите и ќе може да си го исполни потенцијалот кој го има.
Последните натпревари искина и ги заслужува сите можни пофалби. Има се што треба да поседува еден модерен бек.
Поентата е...

Не можеме да зборуваме дали е некој ѕвер или не, односно да донесеме оценка за неговите игри/квалитети, доколку се појавил или изиграл десеттина натпревари во Премиер Лига, во екипа која немала никаков императив.

За да кажеме дека Тирни е добар играч, треба Тирни да изигра барем 30 меча и да има зад себе една асална сезона, или пак за тој краток период кој го одиграл, да биде неверојатен. Неверојатен не беше.

Чилвел, за кого патем јас лично имам повеќе против одошто за негово доаѓање, има позади себе три цели сезони. Ланската коректна, годинешнава коректна/солидна, ако се собира и одзема. Во првиот дел одличен, во вториот дел лош. Средишната оценка е таа. Дека Челзи можеше можеби и подобро, или ако не подобро барем поевтино да помине, апсолутно.

Само, мене воопшто не ме чудат разни коментари, овде на форум после едно полувреме играч станува класа и после едно полувреме играч станува флоп, така што...

Неподнослива леснотија на расфрлање со поими. Ѕвер од играч Тирни. Тогаш да се запраша човек каков е Робертсон, не дај Боже.

H

HoT _iCe

Гостин
Абе кое подобро, па кој е лев бек што е подобар? Таљифико? Исти кур. Оној Теле од Порто, исти курац, сваку годину му правив трансфер. Кој друг е на пазар што е реална опција, Госенс? Никад нема да се снајде надвор од туј формацију, исто како и Алонсо и Емерсон што су ни пациенти.
У цел трансфер на Чилвела е што е преплатен, а е просек. Не е покажа ништо посебно, нити па е лош играч, свакако е апгрејд на Алонсу и Емерсона, едини проблем е што е преплатен. Ама и фриждер е преплатен и се туче по Миконос како ми кд ќе џапнемо две ракие па све гледамо попреко ама никоме ништо, живот иде даље.
Тирни.
external-content.duckduckgo.com.jpg

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Што се однесува до Тирни, шкотиве знаат нешто освен лев бек да направат? :D
Џабе потрошен талент од перспектива на шкотите. Кај имаат двајца асални играчи само не ни можат заедно да ги играат. Нешто ко словенците со голманите.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.098
Поени од реакции
25.132
Поентата е...

Не можеме да зборуваме дали е некој ѕвер или не, односно да донесеме оценка за неговите игри/квалитети, доколку се појавил или изиграл десеттина натпревари во Премиер Лига, во екипа која немала никаков императив.

За да кажеме дека Тирни е добар играч, треба Тирни да изигра барем 30 меча и да има зад себе една асална сезона, или пак за тој краток период кој го одиграл, да биде неверојатен. Неверојатен не беше.

Чилвел, за кого патем јас лично имам повеќе против одошто за негово доаѓање, има позади себе три цели сезони. Ланската коректна, годинешнава коректна/солидна, ако се собира и одзема. Во првиот дел одличен, во вториот дел лош. Средишната оценка е таа. Дека Челзи можеше можеби и подобро, или ако не подобро барем поевтино да помине, апсолутно.

Само, мене воопшто не ме чудат разни коментари, овде на форум после едно полувреме играч станува класа и после едно полувреме играч станува флоп, така што...

Неподнослива леснотија на расфрлање со поими. Ѕвер од играч Тирни. Тогаш да се запраша човек каков е Робертсон, не дај Боже.
Тирни играч од вчера не стана. Можеби десетина натпревари има во Премиер Лигата, ама три одлични сезони во Селтик не можеш да не му ги рачунаш.
Еден од позаслужните играчи на Селтик, капитен на 22 години, избран за најдобар млад играч во првенството.
Ама нели, зашто ти појма немаш кој е, никад не си го гледал, хуехуехеу Тирни нема изиграно ништо.

Никој не го спомна Чилвел, јас само ти кажав дека нема потреба да се смееш за играч што појма немаш како изгледа а не па да го имаш гледано како игра фудбал. Врска немаш какви квалитети поседува, колкав му е потенцијалот и дали е можеби подобар од Чилвел или не.

И нема потреба од глумење, да ми пишуваш тука како луѓево пишувале мислења за играч од едно полувреме, како ти да не спаѓаш во таа група и да си нешто повеќе. Донесе мислење за играч кој што никогаш во животот го немаш гледано и им се смееше на фанови на Арсенал што го фалеле, притоа истите тие фанови го имаат гледано и Тирни и Чилвел.

Kajgana Shop

На врв Bottom