Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://plusinfo.mk/evre-go-deteto-koe-placheshe-za-ukradenite-kapini/
Офтопик малце, ама у врска со муабетот за кој тим навиваат денешиве деца, запазете го дресот.
Најброј ми кои се подобри бекови од Чилвел во топ 6 екипите? Алонсо, Емерсон, Вилијамс, Менди?Чилвел комотно ќе играл стартер во Топ 6 екипите.
Хахахахахахааххахаа
Најброј ми кои се подобри бекови од Чилвел во топ 6 екипите? Алонсо, Емерсон, Вилијамс, Менди?
ТирниНајброј ми кои се подобри бекови од Чилвел во топ 6 екипите? Алонсо, Емерсон, Вилијамс, Менди?
Дали има некој информации кога ќе донесат одлука за навивачи на стадион, во било која од топ 5 лигите? Не е интересно без публика, ко на тренинг да се
Има. Во Англија се збори дека од октомври ќе почнат полека полека да се враќаат. Би требало да почнат со 20% капацитет. Ама гостински навивачи нема да има до крај на сезона.Дали има некој информации кога ќе донесат одлука за навивачи на стадион, во било која од топ 5 лигите? Не е интересно без публика, ко на тренинг да се
За топ 6 екипи збориТирни

се спрема за битка за ЛШ подморницата, изгледа конечно ќе исплива на површина.
 се спрема за битка за ЛШ подморницата, изгледа конечно ќе исплива на површина.Солидно ми изгледа момакот што го имам гледано 2-3 утакмици, но повеќе од пола сезона беше повреден. А и збориме за топ 6 екипиТирни

У Германија глеам по аматерскиве лиги има публика на растојание.Дали има некој информации кога ќе донесат одлука за навивачи на стадион, во било која од топ 5 лигите? Не е интересно без публика, ко на тренинг да се
I vo Francija, na Bordo vs Nant imase publika, na rastojanie.У Германија глеам по аматерскиве лиги има публика на растојание.