Sto ima loso vo ova? Duri i pretpostavuvam dresov e od Dzeko a i sluckava e vo Bosna.https://plusinfo.mk/evre-go-deteto-koe-placheshe-za-ukradenite-kapini/
Офтопик малце, ама у врска со муабетот за кој тим навиваат денешиве деца, запазете го дресот.
Најброј ми кои се подобри бекови од Чилвел во топ 6 екипите? Алонсо, Емерсон, Вилијамс, Менди?Чилвел комотно ќе играл стартер во Топ 6 екипите.
Хахахахахахааххахаа
ЗивченкоНајброј ми кои се подобри бекови од Чилвел во топ 6 екипите? Алонсо, Емерсон, Вилијамс, Менди?
ТирниНајброј ми кои се подобри бекови од Чилвел во топ 6 екипите? Алонсо, Емерсон, Вилијамс, Менди?
Вчера гледав во Франција имаше публика, со ограничен капацитет. На растојание со маски седеа.Дали има некој информации кога ќе донесат одлука за навивачи на стадион, во било која од топ 5 лигите? Не е интересно без публика, ко на тренинг да се
Има. Во Англија се збори дека од октомври ќе почнат полека полека да се враќаат. Би требало да почнат со 20% капацитет. Ама гостински навивачи нема да има до крај на сезона.Дали има некој информации кога ќе донесат одлука за навивачи на стадион, во било која од топ 5 лигите? Не е интересно без публика, ко на тренинг да се
За топ 6 екипи збориТирни
Солидно ми изгледа момакот што го имам гледано 2-3 утакмици, но повеќе од пола сезона беше повреден. А и збориме за топ 6 екипиТирни
У Германија глеам по аматерскиве лиги има публика на растојание.Дали има некој информации кога ќе донесат одлука за навивачи на стадион, во било која од топ 5 лигите? Не е интересно без публика, ко на тренинг да се
I vo Francija, na Bordo vs Nant imase publika, na rastojanie.У Германија глеам по аматерскиве лиги има публика на растојание.