Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Колку пати од управата на Интер треба да кажат дека купување на Меси е научна фантастика за фановите да си ја тргнете таа идеја од главата?
Пошто Марота е човек на кого сериозно може да му се верува на кажаното. :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Добро, не навлегувам во финансии.
Може имаат план за продажба на Игуаин или Дибала.

Него друга работа, гледам Бенфика му нуди 10 мил. по сезона на Кавани а и Вертонген го потпишаа.
Имаат некоја промена во финансирање?
И Евертон го земаа тоа бразилчето лани го бараше пола Европа, и него го платија 20 милиони, и од Фрајбург еден шпиц земаа за околу 15милиони. А и Хорхе Хесус го вратија од Бразил да им биде тренер. Сериозно се засилува Бенфика

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Колку пати од управата на Интер треба да кажат дека купување на Меси е научна фантастика за фановите да си ја тргнете таа идеја од главата? Ако и замине сигурно нема да биде таму. Додека Гвардиола е во Сити тие се во пол позиција. А и онака освен Сити и ПСЖ не верувам некој да може да го ангажира.
ako mislis od finansiski aspekt, u nitu edna varijanta ne e naucna fantastika, bidejki inter ke izrovari maksimalno na ubedlivo najgolemiot svetski pazar kade se u pol pozicija radi suning,toa e edno, vtoro, poveketo navivaci na inter se napalija zasto prvo tatkoto na mesi, a potoa i mesi zemaa apartmani vo blizina na sedisteto na Inter vo Milano, ova site vesnici vo Italija go prenesoa, taka da toa plus momentalnive muabeti za mesi se poveke od dovolni za da ima nekoj hajp kaj poveketo navivaci na inter.

A mene momentalno kur me boli za mesi, mnogu pobitno za klubot e da najdat nzs so Konte posle vecerasnovo finale, u momentov toa treba da e broj 1 prioritet za da se sredi.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Знам дека купија апартмани во Милано и дека од таму дојде хајпот. Ама веќе неколку пати не само Марота или Конте туку и други членови на управата на Интер ги демантираа гласините. Не велам ништо од финансиски аспект, имаат пари за трансфери, ама очигледно сакаат да ги потрошат на други засилувања. А и без да го потценувам Интер како клуб не верувам дека Меси би ги избрал за дестинација во овој момент. Ако замине од Барселона главен мотив му е да освои ЛШ барем уште еднаш. Така да веројатно би одел на посигурна варијанта како Манчестер Сити или ПСЖ, кои секоја година се во конкуренција ама до сега не успеваат. Не верувам да експериментира со клуб кој сега започнува да гради проект и уште е прашање дали ќе биде успешен тој проект.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Кај Барселона ситуација дојде од Нејмар all in до Меси all out. Циркус.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Знам дека купија апартмани во Милано и дека од таму дојде хајпот. Ама веќе неколку пати не само Марота или Конте туку и други членови на управата на Интер ги демантираа гласините. Не велам ништо од финансиски аспект, имаат пари за трансфери, ама очигледно сакаат да ги потрошат на други засилувања. А и без да го потценувам Интер како клуб не верувам дека Меси би ги избрал за дестинација во овој момент. Ако замине од Барселона главен мотив му е да освои ЛШ барем уште еднаш. Така да веројатно би одел на посигурна варијанта како Манчестер Сити или ПСЖ, кои секоја година се во конкуренција ама до сега не успеваат. Не верувам да експериментира со клуб кој сега започнува да гради проект и уште е прашање дали ќе биде успешен тој проект.
Toa sto izjavuvaat oni apsolutno nisto ne znaci, i glupo e da se objasnuvame zasto e toa taka, konkretno za transferi, konkretno za vakov.
Ne vikam deka ke dojde toa sekako ama izjavive na doticnive ne treba da se sfakaat bukvalno, narocito za transferi pa pogotovo za vakov tip na transferi. Bar inter kokretno za vakvi raboti se daleku pokorektni od barselona koja javno vrbuva igraci i zbori za niv, onoj setien 10 pati go ima spomnato lautaro, isto i onaa voskata od pretsedatel sto im e.
Na krajot od denot ako e odluka na mesi da si ide, i negovata sledna destinacija veruvam deka veke mu e odlucena, ne deka ke bira, ako veke odlucil da ide prilicno sum ubeden deka i znae kade saka da igra ne deka u ovaa faza od kariera ke ima nekakvi nedoumici i slicno, nesto slicno ko ronaldo koj za juve se resil 2-3 meseci pred da zavrsi sezonata.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.464
Поени од реакции
58.882
Ова што го прави Челзи е сериозно. Браво.
Ако играчиве си ја задржат истата форма и во Англија, овој тим може да ветува и титула во блиска иднина.

Ајде уште голман

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Десет години немаат вака сериозно одиграно на трансфер маркетот. Половина од овие да се погодат одличен бизнис е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
се ќе сфатам ама што виде Лампард во Чилвел освен пристрасност на национална база....
И јас го мислев, и до негде уште го мислам истото, ама не ја исклучувам можноста и да сме заслепени од настапите од оваа година. Формата ептен драстично му падна и беше очаен од декември па наваму, баш кога почнаа муабетите за Челзи. Претходните две сезони си беше добар, а оваа до декември беше одличен и покажа доста потенцијал. Дали ќе го исполни понатаму останува да видиме. Иначе најмногу Ешли Кол притискал и сметал дека може да стане класа лев бек.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Челзи сериозно инвестира во форот и веќе има разновидни играчи кои Лампард ќе биде на слатка мака да ги склопи во први 11. Еве гледам и Чилвел е во план. Ама стоперската позиција им е исто сериозно критична и не гледам сериозни имиња да се вртат како опции. Тијаго Силва може да им се најде ротационо, но неговата форма е во надолна линија, плус е во години...

Kajgana Shop

На врв Bottom