Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.742
- Поени од реакции
- 52.694
Samo so prodolzi dogovor, valjda momentalno Leipzig bi barale eden ton pari.Подобро им е Упамекано да го земат. Кога сме кај него не знам што чекаат Челзи и Јунајтед. Барселона треба да бркаат инаку и на нив би им завршил голема работа
Мене ми е желба веќе некој период. Идеално решение за тоа што ни треба во одбраната до Мегваер. Е сега го продолжи договорот и Лајпциг ја искористи неодлучноста на многу клубови кои имаат потреба од таков профил на стопер и тоа скапо ќе го наплати ако се одлучи за продажба летово.Подобро им е Упамекано да го земат. Кога сме кај него не знам што чекаат Челзи и Јунајтед. Барселона треба да бркаат инаку и на нив би им завршил голема работа
ПСЖ со оглед на тоа дека сега си оди Силва исто така според мене.Упамекано има клаузула во новиот договор за нешто околу 50 милиони фунти, ама важи од наредната година. Со оглед како игра, дур стигнеме ние на ред да преговараме, има да душкаат околу него и Реал, и Барса, и Баерн.
Реал веќе душка.Упамекано има клаузула во новиот договор за нешто околу 50 милиони фунти, ама важи од наредната година. Со оглед како игра, дур стигнеме ние на ред да преговараме, има да душкаат околу него и Реал, и Барса, и Баерн.
June 2022: Inter Milan sign brazilian wonderkid Reinier Jesus from Real Madrid.June 2021: Real Madrid sign Erling Haaland from Borussia Dortmund
June 2021: Real Madrid sign Erling Haaland from Borussia Dortmund
June 2023: Juventus lose another CL Final.June 2022: Inter Milan sign brazilian wonderkid Reinier Jesus from Real Madrid.
May 2022: Стек:- За кур ми е Рејниер, преценет циган.June 2022: Inter Milan sign brazilian wonderkid Reinier Jesus from Real Madrid.