Фудбалски/трансфер дискусии

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Подобро им е Упамекано да го земат. Кога сме кај него не знам што чекаат Челзи и Јунајтед. Барселона треба да бркаат инаку и на нив би им завршил голема работа

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Подобро им е Упамекано да го земат. Кога сме кај него не знам што чекаат Челзи и Јунајтед. Барселона треба да бркаат инаку и на нив би им завршил голема работа
Samo so prodolzi dogovor, valjda momentalno Leipzig bi barale eden ton pari.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.575
Голема работа ќе завршат Сити со Кулибали. Сезонава очигледно чкрипеше одбраната, ќе се вратат пак на <30 гола примени.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Мене ми е желба веќе некој период. Идеално решение за тоа што ни треба во одбраната до Мегваер. Е сега го продолжи договорот и Лајпциг ја искористи неодлучноста на многу клубови кои имаат потреба од таков профил на стопер и тоа скапо ќе го наплати ако се одлучи за продажба летово.
Јунајтед се поврзува и со Пау Торес од Виљареал. Искрено не сум го гледал и немам мислење околу него. Многу различни извори пренесуваат различни износи кои ги сака Виљареал...едни викаат 30-40м други околу 60м.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.621
Поени од реакции
66.471
Упамекано има клаузула во новиот договор за нешто околу 50 милиони фунти, ама важи од наредната година. Со оглед како игра, дур стигнеме ние на ред да преговараме, има да душкаат околу него и Реал, и Барса, и Баерн.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Упамекано има клаузула во новиот договор за нешто околу 50 милиони фунти, ама важи од наредната година. Со оглед како игра, дур стигнеме ние на ред да преговараме, има да душкаат околу него и Реал, и Барса, и Баерн.
ПСЖ со оглед на тоа дека сега си оди Силва исто така според мене.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.116
Поени од реакции
25.178
Реал веќе душка.
Најверојатно следна сезона ќе тргнат по централен дефанзивец со оглед на тоа дека Рамос ќе има 36 години.
Зидан веќе неколку пати го има гледано и во него препознал лидер во одбраната и некој кој би го наследил Рамос.
Втора опција ќе биде Де Лихт од Јуве мислам дека.
Сезонава Реал нема да купи ниту еден играч, ќе гледаат да се ослободат од ѓубрето и плус тоа што имаат на позајмица да искорситат, другото да продадат, така што следно лето ќе пазарат и тоа многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom