Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.499
Оти глупа, во секое време знае до каде да ги заврати ракавитеКаква глупа тетоважа
Оти глупа, во секое време знае до каде да ги заврати ракавитеКаква глупа тетоважа
Kje odbrani nema sto. Hart e vo katastrofalna forma poslednite godini. Ne veruvam deka kje dobie sansa ni vo kupovite.Да брани во куп утакмици?
Искрено и јас тука гледам логика само за Видал. Додуша и Умтити би ви завршил работа да не беше толку стаклен. За Дембеле сигурно нема да сакаат да фрлат пари. Ракитиќ не знам како би било можно некој сериозен клуб да биде заинтересиран за него.Од пациентиве, само за Видал можам да замислам некоја позајмница за 10% од неговата плата и да има Игало функција во тимот, да го одмори Бруно кога ќе треба.
Шо ќе ни е Умтити кога имаме ист пациент, Ерик Баји.Искрено и јас тука гледам логика само за Видал. Додуша и Умтити би ви завршил работа да не беше толку стаклен. За Дембеле сигурно нема да сакаат да фрлат пари. Ракитиќ не знам како би било можно некој сериозен клуб да биде заинтересиран за него.
Шо ќе ни е Умтити кога имаме ист пациент, Ерик Баји.Искрено и јас тука гледам логика само за Видал. Додуша и Умтити би ви завршил работа да не беше толку стаклен. За Дембеле сигурно нема да сакаат да фрлат пари. Ракитиќ не знам како би било можно некој сериозен клуб да биде заинтересиран за него.
Онј вечер кд гу изнервирасте, Атлетико кд испадна, што мислиш кој беше нападнат и на кога беше истерана нервоза, мани сам жртва за вас форумаши што гу провоцирате, па јоште сакате да га еду@HoT _iCe да ја нападнеме?
Каква штета за Дембеле.
Кармата за малце ќе те стигнешеКаква штета за Дембеле.
Вистина за малку, 50% беше готова работата.Кармата за малце ќе те стигнеше