20 000 e vo germanos , super aparat za merak e.Martin$ напиша:Е, Фликс и јас се мислев за него или за W90..А колку пари беше?
АМа читам имало блур и немаТ стабилизатор...:nesum:FLiX напиша:20 000 e vo germanos , super aparat za merak e.
А да читаш ти подобро може, зашто со 4мислења ти ствараш тензија и караници? Мислам дека е време да се промениш и да читаш пред на напишеш нештоDzULA напиша:koj e 20.000 denri NIKON 8800??? Jas vidov deka e 1.000 evra
Aпаратов е одличен, сум имал можност да сликам со него, го има едно мое другарче, инаку јузер Mokar на форумов. Кога ќе го споредам со мојот Nikon 8800, фотографиите не се разликуваат во квалитет, малку има разлика во боите, Никонот ги прави поприродни. Има разлика и при макрофотографија, Никонот мислам дека дава подобри резултати. Инаку, одличен апарат за тие пари, 950 евра го купи, ама вреди за сите пари.точкест напиша:Епа ако веќе ти куца магарето за да сликаш нешто ќе си ја носиш нели? Али јас ќе си останам анодр брик ин д вол со идиотска дигиталка уште едно 5-6 месеци за жал плановите за SONY DSC R1 ќе останат само во мојата фиока
Да, објективот не е променлив, но мислам дека може да се додаваат други објективи на постоечкиот.точкест напиша:Мене МЕКС ми пушташе слики од апаратов единствена мана му било што нема променлив објектив. Еј барам некој да ме научи како да заработам 950евра
Хм да како филтери за бојата мислам ама не сум ептен сигурен ќе проверам, али ипак ми е у срце влезен апаратов ротирачки дисплеј а за моите автопортрети тоа е перфектноМистичен напиша:Да, објективот не е променлив, но мислам дека може да се додаваат други објективи на постоечкиот.
најповеќе поради тоа (сензорот) е најдобар, а и сите други опции му се суперfsreplay
momentalno najdobar amaterski aparat na pazarot e fuji f31fd poradi senzorot sto go ima