C
cige
Гостин
Треба да се исфилтрира темата од на Сунѓерот сликите.Не ми е јасно зошто се постираат овде, кога на кајгана веќе има теми од типот „што јадев денес“.
Треба да се исфилтрира темата од на Сунѓерот сликите.Не ми е јасно зошто се постираат овде, кога на кајгана веќе има теми од типот „што јадев денес“.
Сликано од компјутер е ова?
Сликано од компјутер е ова?
Не. Само и имам ставено таков ефект со ленти. Слики кои јас ги немам сликано не ги ставам, затоа што и нема логика, посебно во овој подфорумСликано од компјутер е ова?
Аааааааа, ја па смотана ја видов истата на нет па си помислив од монитор да не си ја сликал. Која апликација ја употреби? Ми се двиѓа ефектотНе. Само и имам ставено таков ефект со ленти. Слики кои јас ги немам сликано не ги ставам, затоа што и нема логика, посебно во овој подфорум![]()
Ниту истата си ја видела низ Интернет, ниту ти се двиѓа ефектот, туку битно е да се промрчи. Не би одел понатаму со офтопик на темава, затоа што истата не е наменета за тоаАааааааа, ја па смотана ја видов истата на нет па си помислив од монитор да не си ја сликал. Која апликација ја употреби? Ми се двиѓа ефектот![]()
Ја мртва сериозна, али ај...Ниту истата си ја видела низ Интернет, ниту ти се двиѓа ефектот, туку битно е да се промрчи. Не би одел понатаму со офтопик на темава, затоа што истата не е наменета за тоа
Срање!![]()
Porano hrana za dzandari denes umetnost.
![]()
Najskapiot donat na svetot...
![]()
Срање!