C
cige
Гостин
Треба да се исфилтрира темата од на Сунѓерот сликите.Не ми е јасно зошто се постираат овде, кога на кајгана веќе има теми од типот „што јадев денес“.
Треба да се исфилтрира темата од на Сунѓерот сликите.Не ми е јасно зошто се постираат овде, кога на кајгана веќе има теми од типот „што јадев денес“.
Сликано од компјутер е ова?
Сликано од компјутер е ова?
Не. Само и имам ставено таков ефект со ленти. Слики кои јас ги немам сликано не ги ставам, затоа што и нема логика, посебно во овој подфорумСликано од компјутер е ова?
Аааааааа, ја па смотана ја видов истата на нет па си помислив од монитор да не си ја сликал. Која апликација ја употреби? Ми се двиѓа ефектотНе. Само и имам ставено таков ефект со ленти. Слики кои јас ги немам сликано не ги ставам, затоа што и нема логика, посебно во овој подфорум
Ниту истата си ја видела низ Интернет, ниту ти се двиѓа ефектот, туку битно е да се промрчи. Не би одел понатаму со офтопик на темава, затоа што истата не е наменета за тоаАааааааа, ја па смотана ја видов истата на нет па си помислив од монитор да не си ја сликал. Која апликација ја употреби? Ми се двиѓа ефектот
Ја мртва сериозна, али ај...Ниту истата си ја видела низ Интернет, ниту ти се двиѓа ефектот, туку битно е да се промрчи. Не би одел понатаму со офтопик на темава, затоа што истата не е наменета за тоа
Срање!
Porano hrana za dzandari denes umetnost.
Najskapiot donat na svetot...
Срање!