- Член од
- 6 април 2006
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
dali ima nekoe programceza nokia n80 so mozi da odkluci wi-fi od nekoe uciliste ili privaten internet
:helou:kade ima (authorized) sony ericsson service (W910)??
display broken....:shok:
ако е до антената што во 80% од случаевите е - пред се доколку е непрофесионално отворен, 400 денари.на нокиа н73 надвор на отворено има мрежа, но кога влегувам внатре губи мрежа,
каде е проблемот и колку ќе ме чини
кај мене 1800 денари во мобико незнам, мобико се официјални за се и моторола во мкд.:helou:
vo momentov postojat samo za windows, му требаат 4 до 5 дена барање и пак не функционираатdali ima nekoe programceza nokia n80 so mozi da odkluci wi-fi od nekoe uciliste ili privaten internet
не сум нашол до сега некој софтверски да поправи хардверски дефект.Имам Нокиа 7390 и во последно време почна да ми прави проблем микрофончето, т.е. повремено знае да не се слушам јас ништо кај другиот што го барам или ме бара.Направив комплетен ресет, направив software update, не ставав теми за да не го реметам, ја форматирав мемориската картичка, ја вадев ставав батеријата (во тотален очај кога бев) но приметив дека после software update и комплетниот ресет имаше резултат, но еве нема една недела повторно се случува истото.Приметив дека има опција за прочистување на гласот или нешто слично, ја активирав и деактивирав но и вака и така повторно се јавува проблемот.Чаре и колку ќе кошта тоа чаре?
Знае ли некој како може да се префрлат игри на самсунг U700, освен директно да ги симнам од интернет на мобилниот, кога пробувам да префрлам од компјутер игра не ми го покажува фолдерот со игри, а во другите фолдери нема јава подршка и ми кажува дека неможе да го препознае фајлот. Читав на интернет има некој кодови за U600 ама не пасуваат на U700 па ако некој знае нешто Please Help!! :zid: Или како да се отвори фолдерот игри да можам преку компјутер да префрлам или да се активира јава и во другите фолдери. Си купив телефон и сеа неможа, да му инсталирам ништо:zid:
Поздрав
Ај пробајте со ова ... па пишете дали е окЕ и јас го имам истиот проблем
Помош:helou:
Еве ти цела тема со кодовиЕ брат дај кази енкој код за SonyEriccson model: k770i ја го знам само *>*<<*<
fala od naprad
daj kazete tia so imate se k850i ili tia so znaetekoj e posleden softwer za k850i mojov e 035 i mi kazuva deka e posledna verzija nemozam da go nadogradam ili li ponov i koja e verzijata i kolku kosta kj tebe necro so se patcoj za kam i t.n.:helou:
кај има флет со монтажа за моторола в3 за 500 денари? :sза в3 можи да е и фолијата(која патем е цел флет што го поврзува горниот со долниот дел и кошта околу 500 ден со се монтажа) а можи и да е некој контролер(капс или како и да се вика) за тастатурата сепак најдобро на сервис а за к750 тоа мора да се менува и по мое не би коштало многу
поздрав
кај мене ти е 300 денари копчето за палење доколку не се откопани водовите,Kопчето за палење на к750 значи тоа на плочата што е дали може да се среди некако:nesvest::nesvest: и за моторола в3 не работат тие стрелките и 9-ката, ваљда само фолија треба да се смени.. Цена???:nesum::nesum::nesum: