Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Кој модел и мрежаimam probblem so mobilniot ne raboi so druga kartick sam so telekpm kao da go resamtoa
Кој модел и мрежаimam probblem so mobilniot ne raboi so druga kartick sam so telekpm kao da go resamtoa
samsung s5 neo telekmКој модел и мрежа
Може не цел износ ама прашај сиMate 20 Pro
Ми падна и пукна стаклото на ќошот т.е екранот. Тачот е функционален камера се, само стаклото од екранот е пукнато. Ме интересира колку чини да се смени. Дали се менува со се тач? Каков квалитет е тоа што ќе се ста и на негово место. Телефонот ми е осигуран ама сепак мислам дека од џеб ќе треба да платам.
Прегледај го приврзокот 222534
Не смета и вака оти имам и Note 10+ а не ми се продава 250е и мие ниско иако е во ова состојба, го купив 65к+ во Јануари. Нека си седи само ме интересираше.Може не цел износ ама прашај си
Инаку е отроФ комплетен 9000 ден
Има попусти некад во ВидеоДата. Следи им го сајтот.Mate 20 Pro
Ми падна и пукна стаклото на ќошот т.е екранот. Тачот е функционален камера се, само стаклото од екранот е пукнато. Ме интересира колку чини да се смени. Дали се менува со се тач? Каков квалитет е тоа што ќе се ста и на негово место. Телефонот ми е осигуран ама сепак мислам дека од џеб ќе треба да платам.
Прегледај го приврзокот 222534
Moras na servis, ili kod od ebay za 2-3 dolari.Huawei P8 Lite можам ли да го декодирам? Има ли некој онлајн туториал (што работи и не се плаќа), да не го носам на сервис да давам 300 денари...
Незнам дали знаеш ама скапа е ценатаkade bi preporacale menjanje na s7 edge ekran i cena otprilika
100evra 150 vredi .Колку се нуди за ајфон икс за делови комплетно исправен само заклучен ?одприлика ..