- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.121
- Поени од реакции
- 339
Нова батерија.
Може да се декодира само сликај ми ја лепенката под батеријата и прати ми на ППAlcatel onetouch потребна ми е помош работи само на т-мобиле кодиран е само на мрежата на тимобајл, но др картички не поддржува ни на вип ни на оне! Доколку некој е запознаен што и како нека пише! Thank you.
Прво дефинирај не соодветенМи цркна андоид боксот, го променив оригиналниот адаптер став друг несоодветен и не сака да запали веќе. Има спас за него ?
Ставив појак полнач по грешка, после тоа не преработи воопшто, иначе дотогаш работеше нормално со стариот полнач, но едно невнимание .... И толку беше не се запали повеќе. Претпоставувам дека има изгорено нешто.Прво дефинирај не соодветен
Дали од кога го смени полначот некогаш работеше или едноставно и со тоа не се пали? Дали полначите се иста јачина, да не си ставил послаб полнач да не дава доволно напон па затоа да не ти се пали уредот?
Се плаќа код ... ако сакаш пиши на ППНекој да не знае како да декодира самсунг а20е? На мрежата на тмобиле е иначе, а јас сум на вип. Фала однапред на помошта.
Hi А дали ти е конфигуриран телефонот мислам сетинзите за нет?Имам контролер за ГПС, на виндоуз мобил, кога ставам картичка работи како телефон, можам да звонам! 4G пишува дека има, вклучувам Интернет експлорер не работи, всушност ниедна апликација која бара интернет не работи. Истата картичка на андроид телефон си има интернет.
Има чаре?
Не сум ѕирнал, не е класика телефон, нешто како планшет на виндовс!Hi А дали ти е конфигуриран телефонот мислам сетинзите за нет?
Значи телефонот прво мора да гледаш на софтверски/системски проблеми да се санира нешто, а доколку не станува збор околу тоа нешто онда сигурно има некакво оштетување на хардверските компоненти! Или па утре тркни тоест денес пошто 00:00 h e сега до Сервице др што да кажеме! Имај добра ноќ позззз па ке кажеш во текот на денот што како! Поззззззиќ.Не сум ѕирнал, не е класика телефон, нешто како планшет на виндовс!
Ќе го разрчкам утре