Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
sasha напиша:
imam motorola v3i,i koga ke ja otvoram se slusa zuenje,a koga vrtam,mi treperi ekranot,i moram non-stop da go punam,dali nekoj znae vo sto e problemot?pozz..
флет кабелот или пак можеби конекторите на флетот доколку имало допир на влага.

S

Sasha

Гостин
Necrophilia напиша:
флет кабелот или пак можеби конекторите на флетот доколку имало допир на влага.
dali vredi da go popravam ili da si kupam nov mobilen?pozz...

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Поправај не е лош телефонот за во канта, мислм дека нема да те чини многу поправката

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кхм... Моторола В3и до сега само 2 пати сум имал за флет дефект. Последниот пат беше некаде пред март месец околу 1700 денари беше флетот. Сега би требало да е поефтин. со оглед на тоа дека телефонот кошта преку 80 евра а флетот е помалку од 30, мислам дека ти се исплати. Или пак понуди го во било која мобилара да ти го откупат во таква состојба. Првиот што ке ти даде над 50 евра без размислување дај го...

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
ej brat ke ti bidam mnogu blagodaren dokolku mi pomognes...
zemav pred nekoj den LG KE600 i neznam so desi valda virusce nekoe instalirav igrici cackav i mi se desava slednovo:

resources/ffs/Mainapp_layouts.rc! is missing.file screen is not displayed corectly

i telefonot celo vreme pravi pali gasi pali gasi...mi treba lek zadutre idam na odmor a ako go ostaam u servis ke okapa...ocajno te molam za pomos!
fala odnapred!
pozz

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Носи да го флешират постапката трае пола саат...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Cyber Knight напиша:
ej brat ke ti bidam mnogu blagodaren dokolku mi pomognes...
zemav pred nekoj den LG KE600 i neznam so desi valda virusce nekoe instalirav igrici cackav i mi se desava slednovo:

resources/ffs/Mainapp_layouts.rc! is missing.file screen is not displayed corectly

i telefonot celo vreme pravi pali gasi pali gasi...mi treba lek zadutre idam na odmor a ako go ostaam u servis ke okapa...ocajno te molam za pomos!
fala odnapred!
pozz
како и да е на сервис испод 2-3 дена сигурно нема да ти го напраат. како прво тука во Македонија немаме претставништво за ЛГ, како второ никој нема боксови за ЛГ туку сите работат преку сервер, но кој будала директно ке го закачи на сервер? - ако му понудиш евентуално 2000 денари за да ти го направи одма на лице место. Секој прво ке проба со кракувани програми да ти го исфлешува.
Освен тоа што е нов модел и не верувам некој у скопје дека ке ти го направи воопшто - а не само за брзо време, најубаво користи си друг мобилен додека си на одмора овој остај го на сервис таман додека се вртиш можеби ке ти биде готов.

Би те коштало мегу 20 и 30 евра флешувањето. ако ти подлежи под гаранција најубаво однеси го таму од каде што си го купил, не врувам дека ке ти ја важат гаранцијата ама може поефтино да ти наплатат.

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
SonyEricsson W900i Firmware

Има ли некој Firmware за W900i?
Никаде да најдам а тај шо го имам во моменто е многу бавен !

Software version.
CO11
pryCXC 1250057
R5ACO11

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
а зошто едноставно не направиш апдејт преку порталот на СЕ?

како и да е, не ми е проблем да опнам неколку верзии на флеш фајлови, но ако користиш кракувани програми најсигрурно ти е со крајзер или семц на усб смарт.

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
Necrophilia напиша:
а зошто едноставно не направиш апдејт преку порталот на СЕ?
како и да е, не ми е проблем да опнам неколку верзии на флеш фајлови, но ако користиш кракувани програми најсигрурно ти е со крајзер или семц на усб смарт.
Сигурно си е сигурно :)
Ке пробам преку SonyEricsson.com
Фала на инфото.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
ej brat fala ti mn za infoto mi go napravija tel. i mi vazeja garancija:):) aj sea da se spremam za saat vreme idam na odmor:zlo:
pozz i fala use ednas

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
колку чини декодирање на нокиа 6680 ке ве молам побрзо одговор итно ми треба

Kajgana Shop

На врв Bottom