Cyber Knight напиша:
ej brat ke ti bidam mnogu blagodaren dokolku mi pomognes...
zemav pred nekoj den LG KE600 i neznam so desi valda virusce nekoe instalirav igrici cackav i mi se desava slednovo:
resources/ffs/Mainapp_layouts.rc! is missing.file screen is not displayed corectly
i telefonot celo vreme pravi pali gasi pali gasi...mi treba lek zadutre idam na odmor a ako go ostaam u servis ke okapa...ocajno te molam za pomos!
fala odnapred!
pozz
како и да е на сервис испод 2-3 дена сигурно нема да ти го напраат. како прво тука во Македонија немаме претставништво за ЛГ, како второ никој нема боксови за ЛГ туку сите работат преку сервер, но кој будала директно ке го закачи на сервер? - ако му понудиш евентуално 2000 денари за да ти го направи одма на лице место. Секој прво ке проба со кракувани програми да ти го исфлешува.
Освен тоа што е нов модел и не верувам некој у скопје дека ке ти го направи воопшто - а не само за брзо време, најубаво користи си друг мобилен додека си на одмора овој остај го на сервис таман додека се вртиш можеби ке ти биде готов.
Би те коштало мегу 20 и 30 евра флешувањето. ако ти подлежи под гаранција најубаво однеси го таму од каде што си го купил, не врувам дека ке ти ја важат гаранцијата ама може поефтино да ти наплатат.