Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
е добро и што има тука чудно? ја откри Америка? јузер кодот и имејот и да сакаш неможеш да ги смениш. Треба Уем да се смени па да се издекодира за да можеш имејот да го смениш. А мислам дека со апдејт на софтверот од ИЕ можеш да направиш МЕ. т.е. разликата мегу тие два е само софтверот и маската.TrTe-MrTe напиша:Успешно претворена Н73ИЕ во Н73МЕ.Останати се сите податоци на телефонот исти... јузер код,имеи.Што значи гаранцијата е сеуште валидна.До сега ја тестирав и работи многу побрзо и подобро од претходно
Без јузер кодот пробај ти да ја направиш од ИЕ во МЕ со софтвер од страната на нокиа. А дека неможе да се смени јузер кодот на нокиата да идеш на друг да му кажеш БТВ апдејт на МЕ е дозволен само со јузер код од МЕ а не и од ИЕ.Necrophilia напиша:е добро и што има тука чудно? ја откри Америка? јузер кодот и имејот и да сакаш неможеш да ги смениш. Треба Уем да се смени па да се издекодира за да можеш имејот да го смениш. А мислам дека со апдејт на софтверот од ИЕ можеш да направиш МЕ. т.е. разликата мегу тие два е само софтверот и маската.
за кој јузер код збориш бре? *#7760# - get the number!?TrTe-MrTe напиша:Без јузер кодот пробај ти да ја направиш од ИЕ во МЕ со софтвер од страната на нокиа. А дека неможе да се смени јузер кодот на нокиата да идеш на друг да му кажеш
Под батеријата на Н73 има искуцан USER CODE што ти го бара за да можеш да направиш апјдејт од официјалната страна.Necrophilia напиша:за кој јузер код збориш бре? *#7760# - get the number!?
Jane says:
ne me svati
Jane says:
mojot ima kod za oicna nokia
Jane says:
jas go mejnam kodot i stavam kod za ME N73
Jane says:
i nokia stranat prepoznava ko jas da imam ME
Jane says:
i mi dava najnovo ME
Jane says:
Jane says:
taka ide principo
Jane says:
svati
ljubov_moja@yahoo.com says:
кхм
е тоа не сум знаел
Jane says:
Jane says:
samo toj kod e na nekoj garncija
Jane says:
башка што ми е на мене гајле - кога и така не ми носи пари! а ако во алфа копи не ти важат гаранција, ке им ја кажеш вистината поради тоа што се што е од порталот на нокиа, дури и да ти го цркнат и да ти го сменат имејот во алфа копи мораат да ти го важат под гаранција
како и да е незнам колкаво искуство си имал, ама ништо не важат под гаранција, мора да ти најдат вода во телефонот!
Јас ќе ти објаснам. Значи да разграничиме прво. Софтверски може да се смени тој кодот кој е потребен кога апдејтувас фирмвеар на нокиа преку нокиа страната.Necrophilia напиша:кхм... абе како може да се смени софтверски бе? не сте ми нешто јасни. Како прво нема логика некој дома со кракуван или недоволно искуство да исече тест-поинт и да влезе во сектори каде што може да се менуваат кодови и клучеви.
како второ менувањето на софтвер се прави лесно, ама едно е да смениш софтвер друго е да смениш кодови. кхм... тотално ме збунивте. ајт нема везе... тогаш трте објасни како си направил од ие во ме без да смениш кодови?
ахам... ете секој ден се учело по нешто ново. Ама сум флешувал преку 50 н70ки, преку 10 н73ки и на никоја ништо не сум изменил
Го апдејтуваме дирекно од нокиа сајтот,само кодот го менјам со пиратски софтвер.Necrophilia напиша:ааааааа па така кажете бе. Со пиратски софтвери апдејтувате?
со срека нека ви е ако ги умртвите 800 денари ви е флешување. Ако рикне уемот околу 70 евра е само декодирање + уем 25 евра + работна рака и флешување некои 15 евра....