Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
Јави се на 02/5211745 - AlfaMobil и прашај за флет кабел.дали може да се најде флет за Nokia 6270 и ако има која цена иде
Не постои такво нешто по никоја цена, а уште помалце најевтин! ако најдеш би ти бил многу благодарен па и би ти дал некогаш услуга гратис доколку има солуција некаде за WildFire декодирањеДали знај некој кај можам да најдам најефтин код шо ќе работи за декодиранње на HTC WIldfire
нема теми!Го пребарав скоро цел форум, никаде не најдов нешто за овие прашања.
Како можам да внесам нова Тема во мојот Samsung U600 ?
Како да инсталирам нов софтвер, кој го симнав од интернет?
Хардверски дефект, однеси го на сервис.Имам Sony Ericsson W800i кој го купив пред некое време. Кога го поврзувам со компјутерот преку кабел, телефонот се полни ама нема контакт со компјутерот ( неможам да префрлам слики, песни ). Кога сликам со камерата штом го стиснам копчето дава звук, и ме враќа во менито а потоа сликата ја нема во камера албум и сликата кога сликам е со лош квалитет како да и фали боја. Снимките се добри ама со лош квалитет заради недостаток на боја. Дали е во прашање некој софтверски проблем или треба да се декодира?
--- надополнето ---
На твое место би барал најквалитетно да ми го направат, не најевтино. Иако телефонот едвај 70евра идеЗдраво, имам нокиа н78 на кого треба да му се смени внатрешна тастатура. може ли некој да ми каже каде можам да го направам тоа најефтино? поз