Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
дали може да се најде флет за Nokia 6270 и ако има која цена иде :)
Јави се на 02/5211745 - AlfaMobil и прашај за флет кабел.

Дали знај некој кај можам да најдам најефтин код шо ќе работи за декодиранње на HTC WIldfire
Не постои такво нешто по никоја цена, а уште помалце најевтин! ако најдеш би ти бил многу благодарен па и би ти дал некогаш услуга гратис доколку има солуција некаде за WildFire декодирање
Го пребарав скоро цел форум, никаде не најдов нешто за овие прашања.
Како можам да внесам нова Тема во мојот Samsung U600 ?
Како да инсталирам нов софтвер, кој го симнав од интернет?
:toe:
нема теми! :)
Имам Sony Ericsson W800i кој го купив пред некое време. Кога го поврзувам со компјутерот преку кабел, телефонот се полни ама нема контакт со компјутерот ( неможам да префрлам слики, песни ). Кога сликам со камерата штом го стиснам копчето дава звук, и ме враќа во менито а потоа сликата ја нема во камера албум и сликата кога сликам е со лош квалитет како да и фали боја. Снимките се добри ама со лош квалитет заради недостаток на боја. Дали е во прашање некој софтверски проблем или треба да се декодира?
Хардверски дефект, однеси го на сервис.

--- надополнето ---

Здраво, имам нокиа н78 на кого треба да му се смени внатрешна тастатура. може ли некој да ми каже каде можам да го направам тоа најефтино? поз
На твое место би барал најквалитетно да ми го направат, не најевтино. Иако телефонот едвај 70евра иде :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Не постои такво нешто по никоја цена, а уште помалце најевтин! ако најдеш би ти бил многу благодарен па и би ти дал некогаш услуга гратис доколку има солуција некаде за WildFire декодирање
Моментално сум во Софија ми рекоја за една недела негде ќе добиеле кодови за декодирање , па ако случајно го декодирам ќе ти пишам ;)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Моментално сум во Софија ми рекоја за една недела негде ќе добиеле кодови за декодирање , па ако случајно го декодирам ќе ти пишам ;)
Дај ако добијат тазе едно пола килце за мене :pos2:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
како да го зголемам звукот на звучникот при разговор(преку копчето за нагоре ми е на максимум), на Alcatel Ot-800, oдносно Vip 626?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
како да го зголемам звукот на звучникот при разговор(преку копчето за нагоре ми е на максимум), на Alcatel Ot-800, oдносно Vip 626?
Епа повеќе од тоа нема, ако бил погласен тогаш отиди нека ти го зачистат ... или на ушно отиди :pos2:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
Епа повеќе од тоа нема, ако бил погласен тогаш отиди нека ти го зачистат ... или на ушно отиди :pos2:
епа уживај најдов на руски форум со инженерските кодови го средив...:)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Сподели кодови со нас :)
btw и на македонски форум има такви кодови, само кој знае да гугла :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сестрами бапнала пасворд на пораки на слики на воа на ноа..и при пишуење го згрешила таму ...и сеа треба да го декодира...КАКО?:tapp:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сестрами бапнала пасворд на пораки на слики на воа на ноа..и при пишуење го згрешила таму ...и сеа треба да го декодира...КАКО?:tapp:
Побитно беше да кажеш што телефон

rosoner22

Milan sempre con te!!!!!!
Член од
12 март 2010
Мислења
108
Поени од реакции
12
Дали може некој да ми прати линнк за unlocker за Samsun GT I5800 (Galaxy 3) телефонот е кодиран на T-mobile, или ако може да го постирам IMEI-то а и да ми го каже кодот
ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ!!! :smir::salut:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Смешки :) овој телефон освен преку купени кодови од оператор друг начин нема. 1800 денари чини декодирање кај мене или ако имаш пејпал или самсунгунлокодес, уплати 20/22 евра со се банковни трошоци до кај 30 ќе те фати и ако ти дадат код после 2 дена ок, ако не тужи ги :)

rosoner22

Milan sempre con te!!!!!!
Член од
12 март 2010
Мислења
108
Поени од реакции
12
Смешки :) овој телефон освен преку купени кодови од оператор друг начин нема. 1800 денари чини декодирање кај мене или ако имаш пејпал или самсунгунлокодес, уплати 20/22 евра со се банковни трошоци до кај 30 ќе те фати и ако ти дадат код после 2 дена ок, ако не тужи ги :)
:D Ај јас ќе си земам број од T-Mobile :D :D :D

Фала ви секој случај...

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
нај јака финта е во мобилара да ти инсталираат се што сакаш.. за кеш...

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Дај кажи некоја финтица за SE c510
Дај кажи што финтица сакаш за C510

акустики(појак звук)
камерадрајвер(мануал мод, експозиција, контраст.... поубави ноќни слики.....)
layout(десктопот)
мени мод(menu.ml)
elf (мада мислам дека треба да ти е brown-developer a се кладам дека e red-retail а се менува на сервис)
пач(читај 1но погоре) .....

Kajgana Shop

На врв Bottom