Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Што му е на телефонот, што дефект има?
п.с. нема оперативен систем, затоа и не постои формат :)

Извади ја мемориската, види дали ќе имаш подобрување.

Тогаш имаш софтверски проблем, некои системски фајлови го копаат телефонот. ако имаш дата кабел оди на нокиа.ком симни си нокиа сервис апдејт - инсталирај, поврзи го телефонот во пц сјуит мод - и апдејтувај го, доколку нешто не оди како што треба, посети некој сервис :)

Здраво, имам нокиа н78 на кого треба да му се смени внатрешна тастатура. може ли некој да ми каже каде можам да го направам тоа најефтино? поз

колку ќе чини декодирање на SE W595 и колку време се чека :)

pa vaka imam nokia 5800 imam problemi so displejot mi se pojavuvaat linii na dolniot del dali nekoj znae do sto e problemot i dali moze da se otsrani

дали може да се најде флет за Nokia 6270 и ако има која цена иде :)

Дали знај некој кај можам да најдам најефтин код шо ќе работи за декодиранње на HTC WIldfire

Го пребарав скоро цел форум, никаде не најдов нешто за овие прашања.
Како можам да внесам нова Тема во мојот Samsung U600 ?
Како да инсталирам нов софтвер, кој го симнав од интернет?
:toe:

Имам Sony Ericsson W800i кој го купив пред некое време. Кога го поврзувам со компјутерот преку кабел, телефонот се полни ама нема контакт со компјутерот ( неможам да префрлам слики, песни ). Кога сликам со камерата штом го стиснам копчето дава звук, и ме враќа во менито а потоа сликата ја нема во камера албум и сликата кога сликам е со лош квалитет како да и фали боја. Снимките се добри ама со лош квалитет заради недостаток на боја. Дали е во прашање некој софтверски проблем или треба да се декодира?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom