Филолошки факултет - Скопје

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ме предомисли да си ебеш век, а морам да ве слушам постари колеги, досега совет од кајгана колеги не сум имал лош.
Кој е полесен, Американска или Вештини?

вештини, практично и нема ништо за учење освен некоја домашна да донесеш:)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Стварно се мислам сеа, а за Американска што имаш да кажеш:D
Иначе, си бил ти на некој од овие предмети?

Ги имав и двата во прва, американска 10ка а вештини 8. Американска мене лесно ми беше а на некои гледам им е проблем што слабо учат историја. Сега што повеќе ти лежи.

H

HoT IcE

Гостин
Ги имав и двата во прва, американска 10ка а вештини 8. Американска мене лесно ми беше а на некои гледам им е проблем што слабо учат историја. Сега што повеќе ти лежи.
Абе не ми е проблем мене историја, Британски ми беше многу интересен предмет, и без проблем си го научив, 9ка добив мислам.
Најверојатно ќе идам АЦ ем заради тоа што ми е поинтересно, ем заради друштво од Куманово ќе идам, за патување е друго.:icon_lol:
А која професорка ќе предава овој семестар знаеш? Некоја Татјана викаат дека била заебана.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Абе не ми е проблем мене историја, Британски ми беше многу интересен предмет, и без проблем си го научив, 9ка добив мислам.
Најверојатно ќе идам АЦ ем заради тоа што ми е поинтересно, ем заради друштво од Куманово ќе идам, за патување е друго.:icon_lol:
А која професорка ќе предава овој семестар знаеш? Некоја Татјана викаат дека била заебана.

Мене ми предаваше Елени Бужаровска али тоа беше пред 2 години:D прашај најпаметно кој е

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Hot Ice, брат дојди на Зборообразување кај деканкава, ќе се дружиме, таман и тоа кафето ќе го испиеме :)

H

HoT IcE

Гостин
Пишав веќе АЦ, нема веќе промени, а и досадни ми се предметиве по македонски јазик, колку и да се лесни.:D
А кафето не е проблем, ене Фонтана или Класик кај се:icon_lol: И SomeOne може да го собереме успат.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
За Семиотика на македонскиот роман нешто да не знаете ? Тешко ? Лесно ? :icon_mrgr:

H

HoT IcE

Гостин
Ме интересира следново, од сите предмети само морфологија имам паднато, значи дека сега неможам да го заверам семестарот, така?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ме интересира следново, од сите предмети само морфологија имам паднато, значи дека сега неможам да го заверам семестарот, така?
:pos:
Абе ова овака ако беше, ниеден семестар немаше да ми биде заверен :)

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Треба да се штиклира ова ?

[ ] Потврдувам дека ги имам условите бла бла.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Дали некој може да ми каже колкави се трочковите за пријавување на дипломски труд и што се треба да се пријави?

Член од
18 февруари 2014
Мислења
1
Поени од реакции
1
Моментално сум 4та година гимназија и планирам да се запишувам на Филолошки Факултет, Англиски Јазик и Книжевност. Ако може импресии од постарите студенти? Исто така, на книжевност не се бира друг јазик така, се учи само англиски? Сакав исто да прашам и за приемниот испит, дали е тежок и што има во него (Што треба да се учи?) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom