Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.475
Слушнав дека скринерот бил лош, не брзај.
Баш сега симнав семпл. Повеќе личи на cam верзија отколку на скринер. Ќе чекам подобри времиња.Слушнав дека скринерот бил лош, не брзај.
Zieg Heil!Меланхолија најдобар филм
Од кај искочи овој сеа прв пат слушам Ајдеее сега видов со некои иранциа трет e A Separation.
Побарај во рецензии. Не е веќе анонимен.Од кај искочи овој сеа прв пат слушам Ајдеее сега видов со некои иранци
Рано е почната темава, за многу филмови нема снимка уште - Хуго, Д Артист, римејков на Финчер, итн...
Не, и јас го исклучив. После ден-два го догледав.Само јас ли го исклучив Меланхолија после 20 минути мачење?
Јас го прекинав, па ја прочитав до пола рецензијата на ИОсоно па го продолжив, првите 40 минути се досадни, после е каде каде подобар.Само јас ли го исклучив Меланхолија после 20 минути мачење?
Не се вика така бе.Јас го прекинав, па ја прочитав до пола рецензијата на ИОсоно па го продолжив, првите 40 минути се досадни, после е каде каде подобар.
А бе такви му се филмовите, турни ме да кинисам...Ај не ми кршите филм уште не сум го гледал. Не знам зошто, ама изгледа чекам некој погоден момент.
Ја сакав во друштво да го гледам, ама луѓето коа го изгледаа трејлерот ми рекоа „заеби, ова ќе биде бетер од Антихрист“. Со што створења се ја дружам?А бе такви му се филмовите, турни ме да кинисам...