- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Богами плодна година за неа. Сега гледам на IMDb, во 2011 ја имало во дури 7 филмови. Хиперактивна женска.Оваа што ја глумеше жена му на Вилијам Пит во The Tree Of LIfe ме импресионира, поприлично непозната актерка (барем за мене) а во 2011-та 3 пати одглумила на ниво на Оскар викаат, за The Tree Of LIfe, Help и за уште eден филм ја спомнаа, ме мрзи да барам сеа за кој.
Море, и оваа го мењала името т.е. презимето. Сега видов кој беше третиот филм - Take Shelter го чекам да искочи снимка, интересно звучи и 8 држи.Богами плодна година за неа. Сега гледам на IMDb, во 2011 ја имало во дури 7 филмови. Хиперактивна женска.
И јас го гледав вчера, и јас!За актер кој ја одбележа годинава го прогласувам Бред Пит. Го гледав Moneyball денес и дефинитивно ме импресионира со глумата, освен тоа ептен ме бендиса и во The Tree Of Life. Значи според мене актер на годината за филмска 2011 е Бред Пит. Мислев дека Гослинг целосно ќе ја обележи, но сега сметам дека наредната година апсолутно ќе биде негова. Мислам дека Рајан ќе има позрели филмски избори во неа.
Воопшто не зборувам за Оскарот, туку конкретно за темава. Не ми се верува некако дека Пит ќе добие Оскар, макар што навивам за него. Некако Клуни не ми е некој актер, повеќе на позер ме асоцира. Инаку околу Дрвото на животот, навистина имаше помала минутажа, ама одлично изглуми.И јас го гледав вчера, и јас!
Исто си мислев, знаев дека нема земено оскар - само номинации па си мислев академијата дали ќе му подари еден. И ми текна на вакви докажатни даваат на 80 години некој си почесен. -.- Реално не заслужува мноогу оваа година, Tree of Life имаше малку минутажа.. ок во Moneyball беше супер, ама за сигурен оскар треба да глумиш ретардиран, геј, штобило експлицитно. Мене парите ми одат на Клуни, му дужат од лани, ради Џеф.