Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Веќе и трејлер има. Опа. Во исчекување сум за филмов инаку, само што сепак не ке можам да го мерам со тој на Шварци колку и да е добар.

Камоун Кохејган! Ју в гат ватч ју вант, гив тхис пипа ејах ! :cuc:
Шварци си е Шварци ама пак интересен ќе биде барем така мислам.Да го направам барем толку добар како оригиналот.Инаку оригиналот ми е еден од поомилените филмови.И Колин Фарел ќе го нема германскиот акцент како на Шварци,не е ист филингот хахаха:)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Шварци си е Шварци ама пак интересен ќе биде барем така мислам.Да го направам барем толку добар како оригиналот.Инаку оригиналот ми е еден од поомилените филмови.И Колин Фарел ќе го нема германскиот акцент како на Шварци,не е ист филингот хахаха:)
Имав некој предрасуда спрема гледање филмови со Фарел.Човекот ми беше неподнослив за гледање, искрено не знам зашто ама еве исто како некоја песна што отпрвин не ти се допаѓала па после неколку години кога повторно ке ја слушнеш ти станува омилена, истото ми се случи и за Колин. Еве на неколку негови филмови се навраќам што отпрвин не ми се допаднале, ама со повторно гледање и ''нови'' очи уживам во нив. А инаку мислам дека биде добар новиов Total Recall.

А Шварци е звер. Интересно ми е што сите негови филмови имаат саундтрак што ти прават да отидеш до тој најблискиот што е до тебе и да му удриш бокс.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога сте/сме кај Колин Фарел, ја ептен го почитувам како актер. Факт е дека има некои промашени улоги (Miami Vice, Fright Night), ама има и ептен добри. Особено улогите во In Bruges, Tigerland, па и Ondine.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Не го сакав ни ја Мајами Вајс ама по повторно гледање ми се допадна филмот. Фрајт Најт на неколку моменти ми беше подобар па и посупериорен од оригиналот. А и онака е лесно филмче, за кога не сакаш да се замараш. Останатите три што ги спомна особено In Bruges се :cuc:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Fright Night не го издржав. А се обидов. Не паметам кога последен пат бев изгасил филм, ама стварно, после 25 минути ми стана лошо од што филмот беше безвезе. Тука на форумот ми го препорачаа оригиналот, ама уште не сум стигнал да го гледам.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Мислам дека би ти се допаднал оригиналот штом овој не си можел да го догледаш. Според мене не беше нешто посебно иако имав интересно време гледајќи го, а и еве гледам дека го ставаат на листи во најдобри филмови со вампири. Вреди заради интерекцијата помеѓу главниот лик и ''ловецот на вампири'' да се гледа како и поради овој лик

Инаку да го избегнеш продолжението. Немаш потреба со тоа да се замараш.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Kolku i da lici dobro,stariot TR sekogas ke mi ostane vo prijatno sekavanje.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Римејк на еден од најдобриот филм на Шварци.Одвај чекам да излезе филмот а и целосниот трејлерот во недела :D
Еј, ама го отекоа со оваа музикава од Transformers, овој филм ја има, Mass Effect 3 ја користи истата...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Wrath of the titans излезен ли е филмот?
Денеска е премиерата, така да има време за низ торенти да дојде убава снимка.
Ама според трeјлеров ништо посебно не очекувам од филмов.....многу претерале некако.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.626
Поени од реакции
34.010
Wrath of the titans излезен ли е филмот?
One pirate to another, не.

Oпшто зборено, in the literal sense of the word, да, излезен е. Завршено е со post-продукцијата и мислам денес или утре отвара. А на 720p, уште.. 2 месеци, секако.
--- надополнето: 30 март 2012 во 14:31 ---
Денеска е премиерата, така да има време за низ торенти да дојде убава снимка.
Ама според трeјлеров ништо посебно не очекувам од филмов.....многу претерале некако.
Jас го имам гледано и првиот дел, и за попладне, како блокбастер, си тера.
Визуелно е добар, друго и не очекувај. Блокбастер нели.

Kajgana Shop

На врв Bottom