dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Не е биографски онBatman Begins.
Што вика Зед нешто како Форест Гамп барам на пример, цел живот на некој да му се раскаже у еден филм
Не е биографски онBatman Begins.
Е па Бенџамин Батон. Ист е како Форест Гамп, само без сида.Не е биографски он
Што вика Зед нешто како Форест Гамп барам на пример, цел живот на некој да му се раскаже у еден филм
Па и Slumdog Millionaire е фиктивен (и исто добар како другиве два) али не знам ни ја како да објаснам шо барам...нешто по забавно (пошто нели фиктивно е имаш слобода за глупости да се дешаваат), нешто како Волкот од Волстрит на пример.Е па Бенџамин Батон. Ист е како Форест Гамп, само без сида.
Еве филм ко шо бараш најточно, али ќе почекаш за да го гледашНе е биографски он
Пред да го кликнам линков мисле е Брдмен.Еве филм ко шо бараш најточно, али ќе почекаш за да го гледаш
http://www.imdb.com/title/tt1065073/?ref_=nv_sr_1
Имаше некои бош, но гледам денес на гуглов, растур направиле со бришење торенти од ови основниве страничиња што си ги знаеме за симнување.Пред да го кликнам линков мисле е Брдмен.
Е Брдмен е таков филм како што барам
Уште нема излезено торент за Бојхуд а ? Зошто ја мислев дека има ?
@Io Sono Interista Е не ми е, а знам омилен ти беше.Баш сега кога гуглав видов дека и тој бил таков..
http://www.imdb.com/title/tt0387445/Некоја препорака за добар фиктивен биографски филм ?
Само немој никако Director's cut. Барај ја кино верзијата.@Io Sono Interista Е не ми е, а знам омилен ти беше.Баш сега кога гуглав видов дека и тој бил таков..
Освен тоа што првово е подолго што е разликата до толку де ?Само немој никако Director's cut. Барај ја кино верзијата.
Пред да го гледам мислев дека е по вистинска приказна.@Zedd Него ти не знаеше дека Форест Гамп е фиктивен лик кога го гледаше така ? Како бе така .. ?
Колку трае кино верзијата?Голема разлика. Во првото е објаснето се, во второто останува мистерија која ќе сакаш да ти се врати кога ќе го изгледаш првото
Сериозно не сум видел толку разлика во Director's cut и кино филм како во овој. Кино верзијата е таа што сакаш да ја гледаш (прво), верувај ми.