Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Lucy: Краток ептен бе.. имал добра идеја Бесон ама останал само на тоа. Има кул работи у филмов ама не е ептен wow. Добар за тепање на време, и би ви препорачал да го гледате во друштво пошто..шо знам некако тешко ми беше мее филмов да го гледам без да прокоментирам нешто :D
Има некаква си одвај пролазна оценка.

I love you,Phillip Morris:
Па не мора да чекаме да умрат комичари за да им гледаме филмови не ? Добар си е Џим Кери, ама тешко ми е да се навикнам на негова улога у ваков филм а не некоја all out комедија. Имаше нешто демек смешно ама филмов е далеку од комедија.Драма е, и тоа добра. Интересна приказна, па башка и базирана на вистински настани. Кул работа.Нешто како Catch me if you can meets Геј двојка meets нешто навидум смешно.
Се на се вреди да се погледне.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Koj go hejtas, Silver Linings ili American Hustle... pretpostavuvam prviot, koj bese filmiste. Shame on you Zedd.
Првиот, кажав и тогаш кога излезе. Целиот хајп за филмот беше поради тоа што на режисерот синот ја имал таа болест. Па и првиот жанр на IMDb е комедија :facepalm:

ок доста е со хејтот

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.524
Ако со камен за Силвер Лајнингс, за Форест Гамп со карпа треба, Монти Пајтон стил.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некоја препорака за добар фиктивен биографски филм ?

Kajgana Shop

На врв Bottom