Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве филм ко шо бараш најточно, али ќе почекаш за да го гледаш :D

http://www.imdb.com/title/tt1065073/?ref_=nv_sr_1
Пред да го кликнам линков мисле е Брдмен.
Е Брдмен е таков филм како што барам (y)
Уште нема излезено торент за Бојхуд а ? Зошто ја мислев дека има ? :D

@Io Sono Interista Е не ми е, а знам омилен ти беше.Баш сега кога гуглав видов дека и тој бил таков..

Пред да го кликнам линков мисле е Брдмен.
Е Брдмен е таков филм како што барам (y)
Уште нема излезено торент за Бојхуд а ? Зошто ја мислев дека има ? :D

@Io Sono Interista Е не ми е, а знам омилен ти беше.Баш сега кога гуглав видов дека и тој бил таков..
Имаше некои бош, но гледам денес на гуглов, растур направиле со бришење торенти од ови основниве страничиња што си ги знаеме за симнување. :D

Голема разлика. Во првото е објаснето се, во второто останува мистерија која ќе сакаш да ти се врати кога ќе го изгледаш првото :)

Сериозно не сум видел толку разлика во Director's cut и кино филм како во овој. Кино верзијата е таа што сакаш да ја гледаш (прво), верувај ми. ;)

@Zedd Него ти не знаеше дека Форест Гамп е фиктивен лик кога го гледаше така ? Како бе така .. ? :D
Пред да го гледам мислев дека е по вистинска приказна.
Филмот е добра драма и толку. Ништо екстра за тој wow фактор што сите го зборат.

Волкот и Кеч Ме ти се направени по вистински ликови, ептен тесна е оваа категорија не ми текнуваат а и не сакам да гледам вакви филмови

Голема разлика. Во првото е објаснето се, во второто останува мистерија која ќе сакаш да ти се врати кога ќе го изгледаш првото :)

Сериозно не сум видел толку разлика во Director's cut и кино филм како во овој. Кино верзијата е таа што сакаш да ја гледаш (прво), верувај ми. ;)
Колку трае кино верзијата?

Абе минути, да не симнам погрешно :)
Види ги бе, уште Cinema Paradiso го немаат гледано а се што имаше со роботи и чудовишта по три пати изгледаа... ќе ме налутите ќе ви ги најдам IP адресите па ќе видите кога ќе ви го пратам @beneamata да ве искрши од ќотек.

Барај Theatrical Cut, 120 минути, другиот е 150+

Jaс ако ви кажам шо филмови немам гледано инфаркт ќе ве мани :D Нема врска шо не сум филмоман. И дај апдејтирајте ја онаа темата Водич низ галаксијата за тапчовци!

Не мора да го симнувате Cinema Paradiso. Пуштете МРТ1 и дефинитивно ќе го начекате. Да не претерам, ама имам впечаток дека еднаш месечно обавезно го даваат. :P

Begin Again
:love::love::love:
одлично, одлично, се почесто гледам убави филмови од 2014, а со оглед на тоа што имам огромен број на филмови кои плачат за гледање, осеќам ќе давам убави оценки :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom