Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Армијата на Њот, само бурек да се јадело... :D

Туку @wot, треба да го стандардизираме тестот и да додадеме неколку прашања, пошо овој wicked мајндфак ни направи, не знам дали е од моите или да ти го дадам да си го земеш дома. Тури ги Another Earth, Place Beyond the Pines, Lost или GoT, Фајкла, Planet of the Apes комплет без филмот на Бартон, Star Wars старите или новите со опција Ме боли Тасе, Дали Star Trek е навистина Star Trek, и 12 Angry Men за да му најдеме другарче на Dragonsky. И Real Steel, тоа ми е чист поен ебате. :)

P.S.
Ти реков за Manhunter.
Hehehe, sakase da go izbegnes Only God Forgives? :rolleyes:

Ali Mr.Nobody overrated? Treta sila ke e deckovo. Svoja armija ke saka, premnogu ambiciozen za kaj mene ili kaj tebe. :pipi:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Таман работа, тури го и OGF, штом си решил да губиш :)[DOUBLEPOST=1406255172][/DOUBLEPOST]Ај, остави ми го ова мене, кога ќе имам време ќе средам, добив идеја :)

W

wicked_1

Гостин
Фала богу им текна.Близард директно ќе биле вклучени во режирањето на филмот, а од нив нема промашај.
Ме плаши само да не биде сличен на ЛотР, оти приказната ќе биде од делот Орки в.с Луѓе.
Ma treba koa kje se odlucuva koj da bide timot na producenti, da gi testiraat kandidative.
Da gi staat na dota i ako ne isfarma radijansa do 15 min, da nema pravo da bide del od timot za produkcija :D. !ping @Psyside[DOUBLEPOST=1406269992][/DOUBLEPOST]
Hehehe, sakase da go izbegnes Only God Forgives? :rolleyes:

Ali Mr.Nobody overrated? Treta sila ke e deckovo. Svoja armija ke saka, premnogu ambiciozen za kaj mene ili kaj tebe. :pipi:
Pa ne velam deka ne si vredi filmot, nego za taa fama shto se diga okolu nego mislam deka e overrated. Koga sme kaj toj koncept, "re-experiencing" poveke od eden linearen zivot vrz osnov na doneseni odluki, strukturalno likovite i prikaznata ne bea bas premnogu prodlaboceni, delot kaj so ovoj film trebase da bide romansa se izgubi. Povekje mi se svigja Eternal Sunshine of the Spotless Mind bash zaradi toa kako e strukturiran, ali i Mr.Nobody ne e film koj treba da se ispusti, si vredi za rejtingot, ali mislam premnogu mi go falea filmot.[DOUBLEPOST=1406272854][/DOUBLEPOST]
Кога веќе му се стаивме на @wicked_1
Real Steel и Now You See Me...изјасни се :)

@Io Sono Interista те бараат...
Moze ke ti e cudno ali bese ok mi bese Real Steel , scenarioto e klise, se znae kako ke se razviva filmot i otprilika kako ke zavrsi, ali efektite si go napraija svoeto i glumenjeto bese zadovolitelno (deteto me iritirase najmnogu). Drugiot ne sum go gleal. :(

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ke stiskam prijavi za komentarite za Oblivion, baska Io vo posledno vreme poveke go zasakav od wot :p

Samo sto e za inter, drugo ma sfe
e okej...

EDIT!! Ako mu daete odobrenie da formira treta armija, i mene da mi dadete! Testot e spremen.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Untitled.png

moviespotting чекај ме :icon_lol:

само со мизерната брзина како ќе се симнат неам претстава :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Moze ke ti e cudno ali bese ok mi bese Real Steel , scenarioto e klise, se znae kako ke se razviva filmot i otprilika kako ke zavrsi, ali efektite si go napraija svoeto i glumenjeto bese zadovolitelno (deteto me iritirase najmnogu). Drugiot ne sum go gleal. :(
Тоа бе тоа, таков одговор чекав :)
Ио како тоа поен за тебе беше Real Steel...?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
На Замунда и на другиве јавни тракери веќе има излезено доста добра снимка од The Expendables 3. Мислев дека е некоја си заебанција со оглед дека филмот искача за две недели али го симнав и снимката е супер DvDScr.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.003
Поени од реакции
42.718
На Замунда и на другиве јавни тракери веќе има излезено доста добра снимка од The Expendables 3. Мислев дека е некоја си заебанција со оглед дека филмот искача за две недели али го симнав и снимката е супер DvDScr.
го гледав, подосаден филм здравје, 2 саати кои неможам да ги вратам. Се надевам дека ќе престанат да ги снимаат веќе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.003
Поени од реакции
42.718

Kajgana Shop

На врв Bottom