Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png

moviespotting чекај ме :icon_lol:

само со мизерната брзина како ќе се симнат неам претстава :icon_lol:

Misc-so-hardcore-l.png

Moze ke ti e cudno ali bese ok mi bese Real Steel , scenarioto e klise, se znae kako ke se razviva filmot i otprilika kako ke zavrsi, ali efektite si go napraija svoeto i glumenjeto bese zadovolitelno (deteto me iritirase najmnogu). Drugiot ne sum go gleal. :(
Тоа бе тоа, таков одговор чекав :)
Ио како тоа поен за тебе беше Real Steel...?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
На Замунда и на другиве јавни тракери веќе има излезено доста добра снимка од The Expendables 3. Мислев дека е некоја си заебанција со оглед дека филмот искача за две недели али го симнав и снимката е супер DvDScr.

На Замунда и на другиве јавни тракери веќе има излезено доста добра снимка од The Expendables 3. Мислев дека е некоја си заебанција со оглед дека филмот искача за две недели али го симнав и снимката е супер DvDScr.

го гледав, подосаден филм здравје, 2 саати кои неможам да ги вратам. Се надевам дека ќе престанат да ги снимаат веќе.

А што било пред да биде моушн пикчр?

Spajdernen noviot, prosek. Najlos ever od site filmovi koi postojat za Spidermen.

Jedino, krajot me bendisa. I na @wot nema da mu se dopadne :p

добри беа тие со тоби бе:icon_mrgr:
Тоби да беше Македонец врв на кариерата ќе му беше „Во светот на бајките“. Тоа и евентуално прв братучед на Лазар Бараков од Мокрино, во „Македонски Приказни“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom