Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ова ќе биде :vozbud::vozbud:

The Lobster (2015)

режисерот на грчкиот Dogtooth, снима филм со холивудски глумци. Импресивна екипа, а и содржината е bloody awesome!

A love story set in a dystopian near future where single people are arrested and transferred to a creepy hotel. There they are obliged to find a matching mate in 45 days. If they fail, they are transformed into an animal and released into the woods.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Run nigger run well the pattyroller will get you
Run nigger run well you better get away

[DOUBLEPOST=1401919832][/DOUBLEPOST]
Скоро се што напишав во мојата рецензија. Thank you Neil.
искрено почна да ми иде на живци типот

Everything wrong with CinemaSins

Последно уредено:

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Уствари 90% од мислењава во темиве се поврзани со хајпот за некој филм. И затоа кога сите ти викаат дека некој филм е "EJ ЧОВЕЧЕ ЗАКОН МОРА ДА ГО ГЛЕАШ" имаш големи очекувања и затоа на крај се разочаруваш. Е за да нема многу разочараувања најпаметно ви е никакви очекувања да имате за тие филмови па на "голо" да оформите мислење за тој филм
Teshko
Koga vekje znaesh "KOLKU E JAK FILMOT ZNACHI" i deka "MORA DA GO GLEDASH" vo start e unishten

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.647
Поени од реакции
31.874
Aбе клокоти хипстерското да се најди мана во то шо другите бендисале :D не си врзувајте филмови.

Инаку лоша работа е. Мене ми се има лично десено да шуркам низ некои филмови, овој да го гледам, овој да го гледам, и така го одбегнувам неколку пати, онака сум го научил дека постои, сум го рангирал на негледано високо, па кога ќе дојде време да бидам спремен да се воодушевам, се заебувам. Некој рандом кој сум сметнал без очекувања може да ме израдува максимално. Во последно строго чешка школа цепам. Ептен се заминати....

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Sho mi se zapna udreniov so hipsterskoto sho ide po mene i go ponavlja? o_O

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.647
Поени од реакции
31.874
Не си придавај толку важност :) (ако некој лично именувам, тагирам)

Еве едно предлоКче.

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.729
Поени од реакции
34.298
@Corvus a ja dovrsi li sfu? Priznavam znae da stane dosadna i monotona. Toa poso zalikuva na real life. Pa bolje ke go zivees negoli gleas. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Скоро се што напишав во мојата рецензија. Thank you Neil.
Нека направи ваков клип и за Армагедон :lol:

Со сите маани што некои луѓе му ги препишуваат филмот пак е брилијантен

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари. :D

Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom