Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

G

grande-juve

Гостин
Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари. :D

Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова. :)
Fair Game

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Препорака за филмче, нешто за војниве у Ирак и Авганистан, War on Terror, CIA, и слични ствари. :D

Green Zone, The Lone Survivor, Body of Lies, Zero Dark Thirty, Hurt Locker, овие се некои што ги имам гледано и во глобала ми се сфиѓаат, па нешто слично на ова. :)
http://www.imdb.com/title/tt1821700/

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.213
Поени од реакции
10.265
Edge of Tomorrow - стварно јак. Том Круз - badass. Емили Блант :love: Малку потсеќа на Граундхог деј со сај-фај филмчиња, ама оцената ја заслужува. 8 и од мене.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Изгледан Maleficent, абе што им требало да ја менуваат приказната на крај, ја усра цела приказна :LOL: што знам мене ептен лошо ми изгледаше филмот, ќе му дадам 6, заради онака забавата која малку ја понуди. Алиса во земјата на чудата од Тим Бартон беше каде каде поквалитетно нешто, ова доста лошо. А и допрва ќе следат играни филмови од Дизни цртани, во 2015 доаѓа Пепелашка :вонзем:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што е финтата со рејтингот? Каде го гледаше ти јас по торенти не можам да го најдам
Малку луѓе го имаат рејтувано изгледа. Вообичаена работа кога ќе изелзе странски интересен филм

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
waar може веќе пола година го држи тој рејтинг на имдб, ни паѓа ни расте. Никаде ни ја не сум нашол торент за него.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Малку луѓе го имаат рејтувано изгледа. Вообичаена работа кога ќе изелзе странски интересен филм
Не е толку малку 20 000. Инаку од трејлерот видов доста квалитетно направен како да е холивудска продукција да е

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
daj nekoj od filmomanive nek mi objasnit so se izdesava vo filmov Triangle.. ni na internet nemozam da najdam niso ili taka e namerno napraen? :D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Non stop Добро филмче во поновиве времиња се нема видено ваков филм вакви филмови се правеа во 90те гледано тие филмови од денешна перспективна не значи и за нон стоп(па другите идни нови да кажуват и за овој дека бил корпа) тоа се корпа филмови со некој не добри сет негативци и не толку добри хероји како лиам нисон во случајов уше еднаш се покажа како херој кој за жал тргна во овој жанр тс го ангажира на овој жанр во подоцните години од животот иако растура за 60 години уф

Сценава ,,,,уште нема гиф за сценава или јас не сум нашол?

Последно уредено:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Значи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Значи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?
Мене последниве 4 од Нисам ми се исти. Двата Taken и тој со амнезијата, Овде различно е што дејството во авион. Уште се чудам шо толку глава губат по филмов.

Kajgana Shop

На врв Bottom