Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Pain & Gain....поглупо нешто немаат направено овие 4 години.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Мех мене ми беше сасвим ок Pain and Gain дури и рецензија пишав на форумов за него

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Мех мене ми беше сасвим ок Pain and Gain дури и рецензија пишав на форумов за него
I mene mi bea zabavni Pain and Gain i Spring Breakers.. za This is the End da ne zboram pa. :D

Inaku najlos nekoj horor definitivno, aj ke idam so The Last Exorcism Part II

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.724
Поени од реакции
12.741
Your Highness дефинитивно

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Resident evil ... два има од 2010 па наваму. Also, dead race 2. Ауч се филмовите.
Кул беше Dead Race 2 бе...онака, лабав и рецензија мислам дека имам пишано некаде по темиве за тој филм.
Your Highness дефинитивно
Пародија па и ти, пушти моозк на пасење и гледај глупости :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Kaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастери 2014.
Ја отстапувам традицијата ако сака некој, @dragonsky maybe?

First class bese blockbuster na godinata. Edvaj cekam za ovoj, mada wolverinite site mi se tapa i samo mi unistuvaat serijalot. (n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Kaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастер 2014.

First class bese blockbuster na godinata. Edvaj cekam za ovoj, mada wolverinite site mi se tapa i samo mi unistuvaat serijalot. (n)
И овој е Блокбастер на годината...ма и од лани да земеш блокбастери пак ќе биде најдобар.

И мене First Class ми е најомилен од Х-Мен филмовите, а овој е more of the same + some more.

За темата...што знам, ќе може да ја отворам, прво да видам ти како ги правеше темите па можеби ќе склопам нешто :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Orphan filmsite :drk: neso slicno ko nego i ostala bagra psiholoski napnati,tenzicni filmoj? osven sixth sense,the others i tie spanskite filmoj

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Kaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастери 2014.

Прееска го гледав. И јас за First Class го делам мислењето, а овој може и подобар да ми е, уште не сум одлучил, си го премотувам сега :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Citam nepopularni filmski mislenja i se cudam...
Vo moda e da se hejtaat klasici i filmcista ? Ili pa vkusot im e katastrofa ?

Pred nekoj den go preporacav Goodfellas na eden drugar i denes mi vika deka filmot bil dosaden. (?)
A svrsavase na 21 jump street.

Ah toj HAARP proektot...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Јас на Non Stop дури 5-ка му дадив, дефинитивно треба веќе подалеку да стојам од такви филмови и од Лиам Нисон, освен ќе го гледам само ако има пак Taken 3 бидејќи тој филм ми е guilty pleasure.

Бев на Grace of Monaco, не знам зошто толку негативни критики, филмот не е толку лош. Ама мислам дека најмногу слаби критики се ради тоа што се чувствува некако празнина во филмот, најверојатно ради тоа што само опишува краток период на принцезата, меѓутоа Никол Кидман е фантастична, мерак за очи.

Него, овој четврток одам на Edge of Tomorrow со еден другар друштво да му правам, без никакви очекувања одам на филмот, ќе вреди? Читам позитивни првични критики. А пак другиот четврток Maleficent!

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.724
Поени од реакции
12.741
Citam nepopularni filmski mislenja i se cudam...
Vo moda e da se hejtaat klasici i filmcista ? Ili pa vkusot im e katastrofa ?

Pred nekoj den go preporacav Goodfellas na eden drugar i denes mi vika deka filmot bil dosaden. (?)
A svrsavase na 21 jump street.

Ah toj HAARP proektot...
Одамна не е во мода да си хејтер. Додуша сеа е полошо, сеа од инат ќе рече дека нешто не чини само пошто мислат дека изгледаат како експерти и критичари :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom