Resident evil ... два има од 2010 па наваму. Also, dead race 2. Ауч се филмовите.Pain & Gain....поглупо нешто немаат направено овие 4 години.
I mene mi bea zabavni Pain and Gain i Spring Breakers.. za This is the End da ne zboram pa.Мех мене ми беше сасвим ок Pain and Gain дури и рецензија пишав на форумов за него
Кул беше Dead Race 2 бе...онака, лабав и рецензија мислам дека имам пишано некаде по темиве за тој филм.Resident evil ... два има од 2010 па наваму. Also, dead race 2. Ауч се филмовите.
Пародија па и ти, пушти моозк на пасење и гледај глупостиYour Highness дефинитивно
И овој е Блокбастер на годината...ма и од лани да земеш блокбастери пак ќе биде најдобар.Kaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастер 2014.
Ја отстапувам традицијата ако сака некој, @dragonsky maybe?
First class bese blockbuster na godinata. Edvaj cekam za ovoj, mada wolverinite site mi se tapa i samo mi unistuvaat serijalot.
Прееска го гледав. И јас за First Class го делам мислењето, а овој може и подобар да ми е, уште не сум одлучил, си го премотувам сегаKaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастери 2014.
Ја отстапувам традицијата ако сака некој, @dragonsky maybe?
First class bese blockbuster na godinata. Edvaj cekam za ovoj, mada wolverinite site mi se tapa i samo mi unistuvaat serijalot.
Одамна не е во мода да си хејтер. Додуша сеа е полошо, сеа од инат ќе рече дека нешто не чини само пошто мислат дека изгледаат како експерти и критичариCitam nepopularni filmski mislenja i se cudam...
Vo moda e da se hejtaat klasici i filmcista ? Ili pa vkusot im e katastrofa ?
Pred nekoj den go preporacav Goodfellas na eden drugar i denes mi vika deka filmot bil dosaden. (?)
A svrsavase na 21 jump street.
Ah toj HAARP proektot...