го пребарував и ми фатија око и некои други филмовиСовет од мене не го пребарувај Her на The Pirate Bay.
ги симнав и веб скринерот и двдскринерот, ми делува малце боље дивидискринеротНе е добар скринерот на Her, симнав јас семпл.
п.с 2000 пост
псајсајд ми призна гледал 1080п од само 2.5gb
иначе го глеав sinister вчера надевајќи се дека којзнае колку ќе бидам преплашен (ми го фураше другар) а не се стресов многу... на пример, conjuring беше пострашен.
го пребарував и ми фатија око и некои други филмови
автоматски ми ги пушти некако јуторентов, не се гасат :S
да ви пишам рецензии?
Што е ова бе 1ГБ? Псајсајд вакви филмови само од 6 ГБ со BRRip со extras i Gag reels гледапсајсајд ми призна гледал 1080п од само 2.5gb
иначе го глеав sinister вчера надевајќи се дека којзнае колку ќе бидам преплашен (ми го фураше другар) а не се стресов многу... на пример, conjuring беше пострашен.
го пребарував и ми фатија око и некои други филмови
автоматски ми ги пушти некако јуторентов, не се гасат :S
да ви пишам рецензии?
Because nobody makes him feel his own feelings but himself.Зошто најомразен?
Според оценките во Ваша листа на филмови за 2013 (нели ги собирав сите оценки за да ја добијам листата на најдобри филмови за 2013 според Кајгана форум што беше објавена во весникот) најомразен филм за 2013 е Spring Breakers. Секако, филмовите кои ги гледале помалку од тројца форумџии не беа ставени во конкуренција. Ако сакате, можам и комплетната листа да ви ја напишам.
Може некој да го најде Journey to the West порано што го утепуваа од вртење на tv 1000 ?
Дрогирашот друг филм ми прати. Ако некој 100% се сеќава на филмот нека пише.
Не, има повеќе адаптации на книгата. Таа ти што ми ја прати не е таа што ја барам.да не бил со друг наслов? нема друг ваков ист како што видов