Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
Тоа е таа споредба...Јас и ти сме како MiB и Jacob.
Тоа е таа споредба...Јас и ти сме како MiB и Jacob.
Значи субјективното мислење дали некој филм е страшен или не не влијае дали филмот ќе се класифицира како хорор. Пред некоја страна пишав јас дека за мене Форест Гумп е исто Сај Фај како и Еуропа Репорт ама тоа не значи дека ако направам листа на Сај Фај филмови ќе го вметнам таму.Субјективно е што е хорор филм, ако има хорор елементи, или нешто што те плаши, може и комедија да ти биде хорор. Шесто Сетило и Јагнињата дефинитивно се повеќе хорори, него било што друго.
Стај го во листа на филмови што не ги разбираш.Пред некоја страна пишав јас дека за мене Форест Гумп е исто Сај Фај како и Еуропа Репорт ама тоа не значи дека ако направам листа на Сај Фај филмови ќе го вметнам таму.
Значи субјективното мислење дали некој филм е страшен или не не влијае дали филмот ќе се класифицира како хорор. Пред некоја страна пишав јас дека за мене Форест Гумп е исто Сај Фај како и Еуропа Репорт ама тоа не значи дека ако направам листа на Сај Фај филмови ќе го вметнам таму.
Листата е епик фејл и затоа сум непријатно изненаден бидејќи на кајгната секогаш сториите од темата филм се одлични.
Не е тој филм за секогоСтај го во листа на филмови што не ги разбираш.
Просекон Wolverine кога ќе се појави на yify бре ? Кај што не го бива , па и го нема .
Кажете некој сајт каде има листа со дати на излегување на двд-изданија на филмовите
Se pocustvuvav kako mislenjeto da go citam vo 2005ta.го има на замунда, CAM e ali dobra snimkata e
Од кај знаеш дека не го бива ако не си го гледал ?Просекон Wolverine кога ќе се појави на yify бре ? Кај што не го бива , па и го нема .
Кажете некој сајт каде има листа со дати на излегување на двд-изданија на филмовите
170 > 150That awkward moment koga film so budzet od 100 miljoni dolari i zarabotka od 170 miljoni dolari ke se stavi kako so poveke zarabotka od film so budzet od 20 miljoni dolari i zarabotka od 150 mljoni dolari.
Toa e fejlot na listata, a ne iminjata na filmovite.
pred da izlezat http://bluray.highdefdigest.com/releasedates.htmlКажете некој сајт каде има листа со дати на излегување на двд-изданија на филмовите