Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
Добро, секогаш кога ќе умре некој актер или музичар се подига хајп од квази-фанови кои се качуваат на вагонот, но се тоа е ирелевантно. Леџер го фрли во сенка Николсон и со тоа се е кажано.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.290
Добро, секогаш кога ќе умре некој актер или музичар се подига хајп од квази-фанови кои се качуваат на вагонот, но се тоа е ирелевантно. Леџер го фрли во сенка Николсон и со тоа се е кажано.
Не се согласувам, потенцирам зашто го нагласи како да е без дилема и убедливо подобар од него. Според мене не, зборувано е и претходно за ова т.е.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
Не се согласувам, потенцирам зашто го нагласи како да е без дилема и убедливо подобар од него. Според мене не, зборувано е и претходно за ова т.е.
Не, само ме мрзи на секое да пишувам според мене.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Оу ама лош филм испадна Now You See Me. Исфорсирано испреплетен, со премногу клише елементи и ептен недопадливи карактери. Ама ептен. Џеси Ајзенберг со треперливото гласче.:sick:

Имав слично чувство ко при гледањето на Limitless. Чувство дека гледам приказна со потенцијал претворена во америчка блинг блинг издркотина и ни малце инвентивност. Осеќам дека со wot ќе делиме слично мислење.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред 3 дена бев сведок на ужасна сцена . Мајка водеше две мали ќерки по тротоарот на партизанска и се караше со маж и кој возеше полека по улицата на 15тина метри разделеченост . И тоа карање падна "Е*и се" беше стартот , следеше уште минута дерење и "решавање" на проблемите на сред улица пред ушите и очите на двете девојчиња.

Без да знам што е содржината , само што го изгледав What Maisie Knew
Овој филм треба да е лекција за сите морони од родители кои "одгледуваат" деца со ставање на своите проблеми на прво место и што е најстрашно карање пред едно дете кои ама баш со ништо тоа го нема заслужено и кое го приморуваат да расте со такви ужасни спомени . Најжалното е што ваквите родители се повеќе и повеќе ги има.

Колку што можам да видам не кажав ништо повеќе од чичко Имдб , а да сум на место на некого што уште го нема гледано филмов не би чекал за да го изгледам .
Погледни го и Carnage на Полански во врска со родителствувањево :) само што овој е пример дека родители можат да станат бетер од деца за кратко време, минути, часови:))))

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
http://uk.eonline.com/news/452345/bryan-cranston-reportedly-cast-as-lex-luthor-in-man-of-steel-sequel-joseph-gordon-levitt-talks-ben-affleck-as-batman?utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_topstories

Кранстон изглеа официјално е Лекс Лутор
According to Cosmic Book News, the Breaking Bad star has not only landed the part, but the deal could find him appearing in at least six films (and as many as 10) as the villian.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Леџер го фрли во сенка Николсон и со тоа се е кажано.
Како за кого, за мене не го фрли. Би ги ставил на исто ниво....
Оу ама лош филм испадна Now You See Me. Исфорсирано испреплетен, со премногу клише елементи и ептен недопадливи карактери. Ама ептен. Џеси Ајзенберг со треперливото гласче.:sick:

Имав слично чувство ко при гледањето на Limitless. Чувство дека гледам приказна со потенцијал претворена во америчка блинг блинг издркотина и ни малце инвентивност. Осеќам дека со wot ќе делиме слично мислење.
Можете да ми се смеете, и да ме осудувате, ама јас го изгасив после 20-та минута од прилика, едноставно имам релативни големо искуство, и знаев одприлика за каков филм станува збор уште после самиот старт, а од друга страна и веднаш се уверив дека е преценет.

Се одлучив да не го догледам, и ете со причина било.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203

Ќе го ѕирнам после први. Треба на 2009 и новиот Star Trek такоџе да им седнам..

Инаку позитивни ствари читам за Woody Allen's Blue Jasmine

@џимеј @Pluh

Kajgana Shop

На врв Bottom