zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.445
- Поени од реакции
- 6.120
То е ко ќе си имаш неограничен интернетБлуреј чекаме, размазени сме![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
То е ко ќе си имаш неограничен интернетБлуреј чекаме, размазени сме![]()
Ова беше непотребно, Леџер одглуми антологиски, моќно. Еден од најдобрите негативци, било кога.нека умре Афлек па и него ќе го хајпаат
И онака Супермен ќе го остави во некој подрум, да не му смета.Јас, напротив, мислам дека Бен Афлек е одличен актер, само што направил неколку грешки кога бирал улоги. Ако го изгледате во Chasing Amy ќе го промените мислењето за него затоа што тука се надминува себеси. Нема потреба од паника, Бетмен ќе биде безбеден.![]()
Не го хејтав Леџер. Омилен негативец ми е само ради глуматаОва беше непотребно, Леџер одглуми антологиски, моќно. Еден од најдобрите негативци, било кога.
Малце каснам ама еве ти и од мене предлог. Triangle обавезно со Мелиса Џорџ, мене ми е омилен филм. The others исто. Dogville. Шпанските Los Cronocrimenes, Fermat's Room и Nueve reinas, и за нијанса послаб од нив El secreto de sus ojos. Ако се шпански, немој да ти бидат одбивни, многу се добри.Можете некој мајндфак филм да ми предложите? Нешто слично како Phone booth, Exam, Cube. Или од стилот на Law Abiding.![]()
Ех, не ми се верува за пари да му е. На крај краева си има цена како глумец, и во романтична комедија да оди да глуми, пак ќе земе милиони. Не дека е во некој чкрипец. За Бен Афлек правиме муабет, зеде Оскар годинава.Ова е како јас гледам тежок автогол на Афлек. За нешто пари ќе ја изгуби целат репутација која ја стекна минативе години. Човекот е одличен како режисер а како актер треба да игра во драми и по некоја комедија за разбивање монотонија. Бетменот не е улога во која било кој може да се истакне, колку и ние да си правиме муабети кој бил најдобриот Бетмен тоа е сосема неважно, пола филм си под маска во останатата половина си во подрумот си правиш муабет со батлерот. Во Бетмен секогаш негативците биле во прв план и колку е добар филмот зависи најмногу од тоа како одработил негативецот, Бетмен е спореден лик навистина...
И некако не ми е споиво ова со остаатите проекти на Афлек, навистина да не беа парите ќе беше и премногу чудно.
Мене и понатаму омилена негова улога ми е онаа во Догма.
Е де, за тој Бен Афлек зборимеМалце каснам ама еве ти и од мене предлог. Triangle обавезно со Мелиса Џорџ, мене ми е омилен филм. The others исто. Dogville. Шпанските Los Cronocrimenes, Fermat's Room и Nueve reinas, и за нијанса послаб од нив El secreto de sus ojos. Ако се шпански, немој да ти бидат одбивни, многу се добри.
Други мајндфак што ми текнуваат во моментов се Mindhunters и Sleuth (1972).
--- надополнето: 24 август 2013 во 14:52 ---
Ех, не ми се верува за пари да му е. На крај краева си има цена како глумец, и во романтична комедија да оди да глуми, пак ќе земе милиони. Не дека е во некој чкрипец. За Бен Афлек правиме муабет, зеде Оскар годинава.
Јас мислам дека ја има прифатено улогава пошто што знам како некое достигнување им е на Холивудциве да играат суперхерои.
мојот омилен филм EVERТуку кога сме кај шпанско говорно подрачје, El Secreto De Sus Ojos ме извадија од ум.
1. Како откри шо ќе се случи на крајот?
2. Каде имаше фантазија у филмов?
Пиши у спојлер да не им го зезнеш филмов на другиве.
Justice League одамна се чекаше такво нешто, не знам зошто ви е чудно.
Пиши у спојлер да не им го зезнеш филмов на другиве.
Долг пост со спојлери
Ја посипува колава со бензин и нормално гори цела кола и никако да дојде до експлозија , не само тоа туку и типов успева да ја запалиплус коа ќе биде исфрлен со колата во вода и на крај си останува зив и здрав и ништо не му фали не ми делува многу реално.
Како открив уште коа го одбра психијатрот знаев дека ги мести едно 90% бев сигурен во тоа
Едитирано од модератор, во иднина означувај спојлери