Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
jbsHs9F.jpg

Го гледав Now You See Me....интересен беше ама епилогот ме разочара. Како да им снемало креативност.

И да се кладам дека и втор дел ќе има за некоја година.

Е да бе се кладиш.. 2 недели од кога кажаа дека ќе има втор дел (а и јас спомнав тука) се кладиш...иди клади се Барса- Челзи кога ќе играат да те видам не ова.

Е да бе се кладиш.. 2 недели од кога кажаа дека ќе има втор дел (а и јас спомнав тука) се кладиш...иди клади се Барса- Челзи кога ќе играат да те видам не ова.

:pos:
Сериозно кажале дека ќе има втор дел? Појма немав, ама после крајон ептен очекувано беше. Плус Холивуд, знаеш :)
А тебе те хејтам не те читам, јас и Io Sono Interista си знаеме зошто...

Белучи е сингл чоече :vozbud::love: Хатавеј who? :свиркам:

А да...
95wv.jpg

:vozbud:
го има на Пајрат Беј
малку grainy ама пак топ трансфер!, боље не може да изглеа...сликата е џам, ми изгледа малку почиста од HDTVrip-от

Белучи е сингл чоече :vozbud::love: Хатавеј who? :свиркам:

А да...
95wv.jpg

го има на Пајрат Беј
малку grainy ама пак топ трансфер!, боље не може да изглеа...сликата е џам, ми изгледа малку почиста одHDTVrip-от

This is not a dream... not a dream. We are using your brain's electrical system as a receiver. We are unable to transmit through conscious neural interference. You are receiving this broadcast as a dream. We are transmitting from the year one, nine, nine, nine. You are receiving this broadcast in order to alter the events you are seeing. Our technology has not developed a transmitter strong enough to reach your conscious state of awareness, but this is not a dream. You are seeing what is actually occurring for the purpose of causality violation.

Стаено, ќе се гледа пак! Psyside
Иначе шо се деси со Карпентер? Се најавуваа повеќе проекти, а само The Ward јас го гледав..

Точка.ком, уште ли го читате сајтот, уште одамна е заклучено дека е пародија сајтот само проблемот е што сопственикот уште не знае :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom